VELKOMMEN TILBAKE NESTE ÅR

Med publisering av videoen fra sist Vennecup sier vi takk for oss for denne gang. Nå tar vi en lengre pause før vi satser å være tilbake med nye Vennecuper kommende vinter.

Som de fleste vet er fire Vennecuper nå historie. Vi har hatt vanvittig mye moro i Gomerhuset og håper at andre også har hatt det.

Tilbakemeldingene har i alle fall vært så gode at vi tar sikte på å gjennomføre bortimot akkurat det samme konseptet neste vinter. Forhåpentligvis har vi tatt lærdom og forbedret enkelte ting til da. Som arrangører ønsker vi hele tiden å forbedre oss - og derfor tok vi blant annet grep før siste turnering og laget til en skikkelig video som nå ligger ute.

Se derfor ikke bort ifra at vi disker opp med enkelte nye ting til neste år også. Om folk har innspill, tar vi gjerne imot disse på skodjeil@hotmail.com.

Når det gjelder neste sesongs datoer, regner vi med å publisere disse i løpet av sommeren. Senest i august Før den tid oppdaterer vi neppe noe her, men følger du oss på vår Facebook-side går du garantert ikke glipp av det.

Vi håper på at kommende vinters Vennecuper skal bli vel så suksessfulle som årets. Vi ønsker på gjensyn og ønsker samtlige deltakere og andre lykke til med utesesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar