SESONGENS SISTE TURNERING SVEIVES I GANG

Det er under tre uker til neste og siste Vennecup på Skodje. Vi har tatt en titt på hvordan maratontabellen kan forandre seg. 

Det er ikke mange timene siden forrige turneringen var ferdig, men her er det ingen pause å få. 22. Februar skal neste og siste turnering spilles i Gomerhuset på Skodje.

Ved slutten av denne futsalsesongen har Grandiosabambarca mulighet til å klatre opp på pallen, på tredjeplass sammen med Onkel Skrue. Dersom de unge Skodje-guttene + Eivind Erstad skulle få sin etterlengtede seier og bli kvitt ryktet som "den evige nummer 2", går de opp på 170 poeng. FK Giske har vært suverene og knust all motstand de har møtt. 110 poeng er skillet mellom førsteplass og ned til Flipperdicks som ligger som nummer to. Som vi har navnt tidligere har Flipperdicks hatt en fallende kurve, men sanker gode poeng i bronsefinaler. De største poengsummen kom i de første årene til vennecupen.
Onkel Skrue sin glanstid har også falmet. Nicolai Rud er ofte utenlands og Joakim Melingen har havnet på andre siden av verden, Hong Kong. Om de skulle skaffet et mannskap som slår de andre topplagene kan de ta innersvingen på Flippdicks og gå opp som nummer to ved slutten av denne sesongen. SensationWhite var ikke ute etter å forsvare pokalen og kommer ikke til å stille til neste cup.
- Vi er fornøyd med seieren. Fremover blir fotball prioritert, og ikke futsal, sier Tobias Rødseth som sover med pokalen på nattbordet.
For en spenning det blir i den siste cupen!

Uansett, håper vi at du møter opp enten som spiller eller som publikum!
I løpet av de neste dagene vil turneringen bli synlig på www.mylivescore.no, og oversikten over påmeldte lag vil dukke opp der.

Påmelding sendes til Skodjeil@hotmail.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar