HER ER VINTERENS VENNECUP-DATOER

Vennecupene på Skodje fortsetter til vinteren. Her er datoene.

Søndag 14. desember
Søndag 18. januar


Som de fleste allerede har lagt merke til, har vi kuttet ut to turneringer fra den tradisjonelle utgaven av Vennecupene. Vi tror helt oppriktig dette er den rette veien å gå for å sørge for best mulig utbytte både sportslig og sosialt.

Samtidig skal disse datoene være tilpasset de fleste datoer; alt fra utesesong før/etter nyttår, samtlige aktuelle kretsmesterskap og forskjellige cuper i juletider.

Vi tror denne endringen gir flere lag større muligheter til å være med begge gangene, og at prestisjen og interessen dermed blir langt større i den forbindelse. Samtidig gir dette oss som arrangører større mulighet til å legge alt fokuset inn mot to turneringer. Nå kan vi gi gjernet begge gangene.

Det er fortsatt en stund igjen til det braker løs og vi forholder nok oss litt i dvale inntil da, men 14. november åpner påmeldingen. Med tanke på at det bare er to turneringer denne vinteren, kan vi ikke skjønne annet enn at det blir fullstappet begge gangene. Vi skal i alle fall gjør det vi kan for tidenes beste turneringer.

Påmeldingen skjer til skodjeil@hotmail.com og koster som vanlig 1000 kroner. Den åpner som sagt opp en måned før turneringen. Velkommen skal dere være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar