FLERE VENNECUPER I VENTE

I skrivende stund er det fortsatt lenge igjen til vinteren, men når den nærmer seg vil Skodje IL fortsette suksessen med forrige vinters vennecuper i Gomerhuset på Skodje.

Vennecup er en futsalturnering der kompiser kan samle sammen et lag og melde seg på. Navn, drakter og spillere er fritt valg. Som vanlig er det Skodje IL sitt A-lag som vil arrangere turneringene, og som dermed står for musikk, dommere og alt det andre.

Konseptet bygger på en positiv, dugnadsbasert innstilling, og danner grunnlaget for at alle skal få det artigst mulig. Vi ser for oss å arrangere fire turneringer kommende vinter, og som vanlig er det lørdager som er mest aktuelt. Siden alt skal gjennomføres effektivt og med mest mulig spilletid, har vi bare plass til 12 eller 16 lag. Datoer, påmeldingsfrister og lignende kommer når vinteren nærmer seg.

Vi oppretter denne siden nå slik at vi etter hvert kan legge ut all informasjon om de forskjellige cupene. Vi vil også legge til statistikk og informasjon fra tidligere turneringer, samt linke til bilder, Facebook-informasjon og all annen relevant info som vi har om cupene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar