PØLSEFESTEN GIKK TIL TOPPS - IGJEN

Nok en vennecup er avviklet i Gomerhuset. Igjen var det Lennarts Pølsefest som gikk helt til topps.

12 lag stilte opp med stort pågangsmot i lørdagens turnering. Som sist varierte kvaliteten litt, men fem-seks lag viste tidlig at de kunne være med å kjempe om medaljene.

Turneringen gikk så vidt vi fikk med oss smertefritt fra seg, i alle fall med tanke på at dette langt på veg er ei dugnadsbasert turnering. Takk til alle som hjalp til for å gjøre det hele mulig.

Som nevnt tidligere var det Lennarts Pølsefest som vant finalen. De vant over Flipperdicks, som bare stilte med seks mann. Likevel utlignet de til 3-3 med under to minutter igjen. Pølsefesten slo imidlertid hardt tilbake bare et halvminutt senere. En mønsterangrep endte opp med 4-3-seier og åpning av en flaske champagne litt senere.

Bronsefinalen ble vunnet av Ålesund Thus med Eirik Tomren og Eirik Høivik i spissen. De slo det Haram-baserte laget Ej, eelska fotball!

Merk eller at det er lagt ut en del bilder fra turneringen på Skodje Idrettslag sin Facebook-profil.

Trolig var dette vinterens siste vennecup. Vi satser imidlertid på å komme sterkere tilbake neste vinter og ser for oss å arrangere 2-3 cuper om interessen fortsatt er til stede.