ENDELIG KLART FOR ÅRETS FØRSTE CUP

Etter litt fram og tilbake er årets datoer endelig spikret. Her følger invitasjonen til årets første vennecup på Skodje.



Søndag 16. oktober braker det løs i Gomerhuset igjen. Da er det klart for årets første vennecup på Skodje. Dermed er det bare å melde seg på! Påmeldingsfristen er fredag 7. oktober, og skjer på mail til skodjeil@hotmail.com.

Etter litt fram og tilbake, er datoen 16. oktober valgt ut av flere hensyn: Den kolliderer ikke med avsluttende runder ute, den er før futsal-KM og den kolliderer heller ikke med cupfinale, futsal-KM og lig...nende som har full rulle i november. Med andre ord en perfekt mulighet til å spille seg i form til innesesongen braker løs for fullt!

Derfor: Det er bare å melde seg på! Vennecupen på Skodje ble arrangert med suksess to ganger på Skodje i fjor. I år er målet å ta cupen til et nytt steg.

Som vanlig er det vennelag som meldes på. Bortsett fra at aldersgrensen er 15 år er det ingen grenser, men du må naturlig nok være minst fem spillere siden det spilles under futsalregler.

Vi satser på effektiv gjennomføring og kort ventetid mellom kampene. Derfor inviterer vi maksimalt 12 - 16 lag, slik at det hele skal bli ferdig i løpet i rimelig tid på en dag. Spilletid er fra 14-18 minutter, alt etter hvor mange lag som melder seg på. Alle lag er garantert minst tre kamper.

Inn i mellom de korte pausene er det selvfølgelig åpen kiosk. Vi smeller opp TV 2 Sumo og viser det viktigste av engelsk fotball. I tillegg er kafeterian åpen, slik at man kan spille et slag kort eller hva man måtte ønske seg.

For øvrig er dette eneste søndagsturnering. Siden det er midt i utesesongen må folk være seriøse lørdagskvelden, men vi starter for sikkerhetsskyld først klokken 11.00. Da regner vi med å være ferdig rundt 1900 slik at folk får med seg RBK - AaFK på kvelden. Resten av årets turneringer, som er ute av den øvrige fotballsesongen, går selvfølgelig lørdager (12. desember, 21. januar og 25. februar).

Nytt av året er at vi innfører en maratontabell. Vi håper lagene som melder seg på vil komme tilbake gang etter gang. Som et ekstra lokkemiddel er vi glade for å ha fått med gode samarbeidspartnere som stiller med premier.

1. plass: Flott pokal, 2000 kroner fra NordicBet og 40 poeng i sammendraget.
2. plass: Gratis deltakelse i neste cup og 30 poeng i sammendraget.
3. plass: To gratis Toscana-pizzaer og 20 poeng i sammendraget.
4. plass: 10 poeng i sammendraget.

Sammenlagtvinneren gjør selvfølgelig krav på den store sammenlagtpokalen fram til neste vinters turneringer!

Det hele dekkes selvfølgelig bredt på sosiale medier. I forkant blir det gruppevurderinger, forhåndssaker og annet stoff på www.vennecup.blogspot.com. Her på Facebook vil også publikum få oppdateringer i forkant, undervegs og i etterkant. Referat og bilder er også påkrevd i etterkant!

Påmeldingen skjer altså til skodjeil@hotmail.com, og det koster 1000 kroner å melde seg på. Per pers blir det uansett ikke mange kronene. Inntektene går i sin helhet til Skodje IL, siden det er A-laget som står for gjennomføringen.

Dermed gjenstår det bare å ønske velkommen til cup på Skodje. Dersom det skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt her på Facebook eller på mail til skodjeil@hotmail.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar