SLIK BLIR ÅRETS VENNECUPER

En drøy måned gjenstår til årets vennecup sparkes i gang. Her gir vi dere litt info om hva dere har i vente.

Som allerede annonsert vil vi arrangere fire vennecuper i år. Samtlige av disse blir arrangert på lørdager gjennom vinteren. Som i fjor vil cupene være åpen for maksimalt 12-16 lag - slik at flest cupen blir så effektiv som mulig. Hver cup starter opp klokken 10.00, kamptiden er på 14-18 minutter og alle er garantert minst tre kamper. Målet er å være ferdig slik at man rekker andre aktiviteter fra 18-19-tiden og utover.

Hele fotball-Sunnmøre er invitert til Skodje disse dagene. Eneste kriterie til laget man melder på, som man samler sammen selv, er at spillerne er over 15 år. Vi skal ikke legge skjul på at vi ønsker deltakere som har en viss fotballerfaring, og derfor vil vi etter hvert invitere lag som er gjengangere.

Målet vårt i år er å opprette en maratontabell, der markedsføring gjennom Facebook og denne bloggen vil være sentral. Derfor gjelder det å skrape sammen et best mulig lag allerede nå. Vi ser for oss å premiere lagene undervegs, og en vandrepokal er selvsagt påkrevd. Øvrige premier vil vi komme tilbake til.

I Gomerhuset vil Skodje IL stå som ansvarlig for gjennomføringen. Selve huset byr på gode fasiliteter, der både spilleflate, tribune og høytaleranlegg er av god kvalitet. Vi satser videre på å streame viktige sportsarrangementer, slik at man ikke går glipp av det. Vi vil ha åpen kiosk, der bord og stoler legger til rette for et slag kort og lignende i pausene.

Cupene er åpen for påmelding allerede, men hvert arrangement vil vi markedsføre når det er rundt en måned igjen. Der vil det også være en påmeldingsfrist. Første turnering er for eksempel  16. oktober - en perfekt dato for aktive lag rundt om på Sunnmøre til å spille seg i form til inne-KM. Men det kommer vi tilbake til.

Om det skulle være noe, er det bare å ta kontakt på skodjeil@hotmail.com. Om du vil melde på ditt lag allerede nå er det bare å gjøre det! Det koster som vanlig 1000 kroner per lag å delta. Det positive med dette er at det går til et godt formål - Skodje Idrettslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar