16 LAG ALLEREDE PÅMELDT!

På dag to etter at påmeldingen åpnet kom den 16. påmeldingen. Dermed er det allerede klart hvem som skal kjempe om heder og ære i Gomerhuset den 21. oktober. Her er alle lagene!


Først og fremst må vi si vi er henrykt over interessen. Dette lover virkelig bra. Spesielt morsomt er det at mange lag kommer igjen og igjen - og at nivået fortsatt ser ut til å være meget bra!

Vi har lagt denne infoen fortløpende på Facebook, men har dere - som ikke har Facebook - også mulighet til å se hvem som er påmeldt.

Lag en: Onkel Skrue. 
Fjorårsvinneren er selvfølgelig påmeldt til den første turneringen. Nicolai Rud står bak laget som garantert kommer til å hevde seg i år igjen. Laget er godt trent, samspilt og har futsal i seg. Laget består stort sett av Skarbøvik-spillere, og er garantert blant lagene som kan vinne sammendraget i år igjen.

Lag to: FK Sula. 
Jostein Håland har meldt på laget igjen. Består stort sett av noen av de antatt beste 4. divisjonsspillerne fra Sula. Det sies at Håland satser knallhardt på å vinne hele sammendraget i år, og at han har hentet inn noen ekstra spillere. Laget er fysisk veldig sterke og bruker å være spesielt gode bakover på banen. Et godt lag som nok stiller på alle fire turneringene.

Lag tre: Moa junior.
Laget er meldt på av Jørn Johansen, og er et helt nytt lag i vennecup-sammenhengen. Består av spillere på Herd sitt lovende juniorlag, og vi tar vel ikke veldig feil om det da er et teknisk veldig godt lag. Et spennende innslag som vi ønsker hjertelig velkommen!

Lag fire: Pølsefesten. 
Er meldt på av primus motor Eirik Nesset Hjelvik. Er et lag som stort sett kommer seg til semifinalen, men som svikter der. Består nesten utelukkende av spillere fra Skodje, men ser ut til å ha mistet noen spillere i år. Bør forsterkes om de skal henge med i toppen i år.

Lag fem: FC Gullkysten. 
Laget er meldt på av Christian Leikarnes fra Vestnes. Laget stilte i fjor under navnet Bidragskameratene, og hadde enkeltkamper der de viste at nivået var bra. Består stort sett av spillere fra Vestnes-regionen og bør ha mulighet til å komme seg et stykke i sluttspillet om de får inn et par forsterkninger.

Lag seks: TikaTaka Futsalklubb. 
Er meldt på av Solnørdalens keeperkjempe Stein Erik Barlindhaug. Laget har stilt opp et par ganger tidligere, med varierende hell. Består stort sett av spillere fra Ørskog. Får man med seg alle de beste, er dette et lag å se opp for. Mestrer futsal bra og kan overraske.

Lag sju: Joga Bonito. 
Er meldt på av Ravns tekniker Eirik Tomren. Stilte i fjor som Ålesund Thugs, men varsler enkelte utskiftninger i fjor. Besto stort sett av spillere fra idrettslinja ved Fagerlia i fjor, og var teknisk meget gode, men slet med å få det til som lag. Om Tomren får orden på det kan Joga Bonito bli farlig i år!

Lag åtte: Flipperdicks. 
Er som vanlig meldt på av innespesialisten Jan Erik Hellevik. Stiller lag hver eneste gang, og gjør det skarpt hver gang. Var det laget som var nærmest å vippe Onkel Skrue av tronen i fjor. Består stort sett av spillere fra indre Ålesund: alt fra Blindheim, MSIL og Spjelkavik som regel. Vi regner med Flipperdicks vil gjøre det skarpt i år igjen.

Lag ni: FK Giske. 
Fotballdommer Mathias Kringstad viste i fjor at han også hadde talent som keeper. Nå har han meldt på FK Giske igjen. Laget består som regel av en gjeng fra Giske kommune, men flere av spillerne spiller faktisk for klubber i Volda-området. Det sies at blant andre Steffen Elde og Jonathan Jacobsen er med i år. Tar du med at Kenneth Kjevik er målrotta på topp, skjønner du at vi her har et lag som garantert har som ambisjon å kjempe om seieren.

Lag ti: Kanishis. 
Tony Ellingsen & Co. prøver igjen. I fjor hadde vi flere ganger store forventninger til dette laget, men gang på gang skuddet de tidlig i turneringa. Laget består normalt sett av litt folk fra Vatne-området eller folk fra romsdalssida. Flere av dem er meget gode enkeltspillere, og får disse samholdet og samspillet til å fungere, kan Kanishis bli et lag å se opp for.

Lag elleve: Underdogs. 

Er meldt på av Rollon-spilleren Erik Farstad Hamnes. Han har med seg blant andre sine lagkamerater Anders Hagen og Daniel Gjerde - sistnevnte storscorer i 4. divisjon. Vi er litt spent på hvem andre Hamnes får med seg, for med bra nivå på disse er Underdogs helt klart et lag som vil være veldig vanskelig å slå på parketten.

Lag 12: Myrulla. 
Vi har åpenbart hoppet over et lag, så dermed går vi noen steg tilbake. Kristian Søviknes har nemlig bedt oss om å holde av en plass til Myrulla. Hvis disse stiller er det et lag i all hovedsak bestående av spillere fra Norborg. Et lag det er ganske vanskelig å slå, og som nesten alltid går videre. Men som regel har ikke Myrulla gått helt til finalen. Likevel: Et meget godt lag som man må ha respekt for.

Lag 13: Outlandish. 
Laget er meldt på av Jaff Jaffar, og er nytt i Vennecup-sammenheng. Vi må innrømme at vi vet veldig lite om dette laget, men vi mistenker at en del av spillerne har spilt en del bedriftsfotball. Med andre ord: Det blir spennende å se hva dette laget står for den 21. oktober. Velkommen skal dere i alle fall være :)

Lag 14: Young Boys. 

I fjor var det Budagjengen som sjarmerte tilskuerne i Gomerhuset. I år har vi tro på at denne gjengen, som er meldt på av Eivind Løvoll, kan ta over den pinnen. Blir nok helt klart sirkusets yngste lag, og må nok regne med å bli sett på som klare underdogs. Men består av lovende spillere, og vil nok overraske flere - selv om vi nok tror de trenger et par-tre turneringer på seg for å venne til seg nivået.

Lag 15: Grandiosabambosa. 

I fjor imponerte Budagjengen opptil flere ganger. I år har man skiftet ut noen spillere, fått med seg noen nye og dessuten skiftet navn. Vi tror det er smarte trekk. Dette laget har med seg flere stortalenter som har slått gjennom i 4. divisjon i år. Blant dem Marius Fylling som har meldt på laget. Se også opp for lekre detaljer fra Sondre Beite og rå kraft fra Håkon Opsal. Begge guttespillere som har herjet i 4. divisjon i år. Resten av laget har blitt langt mer fysisk sterke i fjor, men vi er nok redd for at det vil bli litt for tynt til å hevde seg helt i toppen allerede i år.

Lag 16: Det e gratis pølse i kiosken. 

Laget er meldt på av Rollon-spilleren Greger Lunheim, og tar vi ikke feil får han nok med seg noen tekniske ungguter med erfaring fra Rollon, AaFK junior eller lignende lag. Bør kunne stille med et teknisk godt lag, som vil varte opp med en lekne detaljer. Spørsmålet er om fysikken er god nok til å vite. 21. oktober får vi svaret. Velkommen skal dere være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar