DISSE ER PÅMELDT TIL 8. DESEMBER

Turneringen den 8. desember er fullbooket. Her er lagene - og litt enkel info - om hvert av dem.


Lag nummer en: Pølsefesten.
Laget var bra i fjor, men var spådd en liten nedtur i år. Nedturen ble større en forventet siden laget røk ut allerede i gruppespillet sist. Er nok revansjesugne og litt forsterket inn mot neste turnering. Består nok likevel nesten utelukkende av spillere fra Skodje. Er et bra lag som bør ha ambisjoner om å bli blant turneringens beste lag, selv om det neppe går helt til topps.


Lag nummer to: Shells Angels. 
I fjor var dette laget fast innslag under Vennecup-sirkuset. Sist manglet de. Vi aner ikke om kaptein og strateg Sigve Ferstad skal hjem på ferie, men det vi vet er at Emil Slettedal har meldt på laget. Får nok helt sikkert med seg en del Skodje-folk i tillegg til et par forsterkninger fra området rundt. I utgangspunktet er nok ikke dette et lag vi regner med varter opp med gull og grønne skoger, men som heller bør ha som ambisjon å gå videre fra gruppa.

Lag nummer tre: FK Sula. 
Er blitt en gjenganger. Er et av lagene det er størst entusiasme rundt, om man kan si det sånn. Slo til med en egen sang før forrige cup. Vi blir ikke overrasket om det kommer noe nytt til neste gang. Jostein Håland er primus motor. Har nok fått med seg et par mann før til neste turnering. Er blant favorittene, men er nok ikke den aller største.

Lag nummer fire: FK Giske. 
Fikk en lett veg sist og gikk til finalen. Der viste de høy klasse da de slaktet Flipperdicks. Hadde med seg et meget godt lag, og blir naturligvis en av favorittene neste gang også.

Lag nummer fem: Grandiosasambosa. 
For å ikke gjøre dette laget sinte på det vi skriver, skriver vi heller ikke noe mer.  (Laget består av en Skodje-gjeng)

Lag nummer seks: Lokomotiv Blindheim. 
Laget er meldt på av Tobias Vebenstad og er debutanter i vennecup-sirkuset. Består - ikke overraskende lagnavnet tatt i betraktning - av spillere fra 4. divisjonslaget til Blindheim. Foreløpig vanskelig å vurdere kvalitet, men at laget bør holde en viss strandard er vi overbevist om.

Lag nummer sju: Tiki-Taka FK. 
Besto fra tidligere av hovedsaklig av spillere fra Ørskog, men nå har det jevnet seg litt utover. Kvaliteten er omtrent den samme, og dette er et lag som bør ha som ambisjon å gå videre fra gruppa. En kvartfinale bør også være mulig å vinne, men KP & Co. kan nok ikke sees på som de aller største favorittene.  

Lag nummer åtte: Los Blancos. 
Er meldt på av Kristian Engelstad. Stilte sist tilnærmet et slags juniorlag fra Rollon. Havnet i dødens gruppe og var i praksis sjanseløs. Med et par forsterkninger nå, og ei litt heldigere gruppetrekning, bør laget kunne ha tekniske ferdigheter til å gå videre. 

Lag nummer ni: FC Gyllkysten. 
Selv om en deltaker på dette laget lastet opp klassikeren av en sang "to hender" på spotify-lista vår, hadde han ikke alt hell med seg sist cup. Laget vant to kamper sist, men var maks uheldig og røk ut. Bør ha ambisjoner om å komme seg videre den 8. desember. 

Lag nummer ti: SensationWhite. 
Dette Molde-laget hadde vi store forventninger til sist. Var nok ikke helt heldig med gruppe eller marginer, og røk forholdsvis tidlig. Er et litt ungt lag, men har ferdigheter som gjør at laget bør ha ambisjoner om å nå langt i turneringen 

Lag nummer elleve: Dunder Mifflin FC. 
Her har vi et spennende lag på gang. Så vidt vi husker var de vel med på en av de aller første turneringene. Er en gjeng fra Stordal som de siste årene har taklet futsal ganske bra. Er meldt på av Jørgen Tøsse som i likhet med Kjetil imponerte under Junior-KM i helga. Får de med seg en litt mer rutinert gjeng fra A-laget - som f. eks Thomas Kirkebøe - kan dette laget virkelig nå langt. 

Lag nummer tolv: Myrulla. 
Dette laget overbeviste, men takket være en klønete misforståelse måtte de på en hyggelig måte forklare at de ikke kunne stille i kvartfinalen sist. Men til neste turnering er lagets general Kristian Søviknes tilbake. Da blir det andre boller! Består av en gjeng med solide spillere fra Norborg som slett ikke er lette å slå.

Lag nummer 13: Kanishis. 
Slo til med en sterk bronse sist. Er et lag det er litt vanskelig å forstå seg på. Varierer fra det strålende til det overraskende svake. Dersom Tony Ellingsen tar med seg flere enn fem-seks spillere på neste turnering - og kvaliteten er bra - kan laget fort nå vel så langt som sist.

Lag nummer 14: Mean Machine.
Har dere sett filmen? I så fall er det bare å grue seg. Men neida, dette laget er nok mer av den tekniske sorten med Jonas Maaseide i spissen. Vi mistenker at dette laget blir litt for "lett" til å virkelig hevde seg i sluttspillet, men teknikken og sånn bør absolutt være til stede slik at laget langt ifra blir noen kasteball. 

Lag nummer 15: Underdogs. 
Det ryktes at Erik Farstad, Daniel Gjerde & Co. har lagt seg i hardtrening i hva futsal angår. I så fall burde det være grunn til å frykte dette laget, for kvalitetene er der definitivt. Men foreløpig har ikke dette laget slått ut i full blomst i futsal. Vi venter fortsatt på at det skal smelle fra dette laget. 

Lag nummer 16: Flipperdicks! 
Fikk kjørt seg i finalen sist, men beviste ved å komme seg dit at de har et meget høyt nivå. Får kanskje med seg Hagerup-brødrene denne gang? Har vel gått videre og hevdet seg i sluttspillet gang på gang. Gjør det garantert den 8. desember også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar