TREKNING FREDAG 23. NOVEMBER

16 lag er allerede på plass til turneringen den 8. desember. Det betyr at betalingsfrist og dato for gruppetrekning allerede er satt.


Vi gir samtlige lag ei uke på å betale inn deltakeravgiften på 1000 kroner til kontonummer 3910.41.06122. Det betyr at dette må være betalt inn innen neste tirsdag for at ditt lag skal være sikret deltakelse (ved venteliste vil lag få tilbud om å overta plassen om betaling ikke er gjort). Send gjerne en betalingsbekreftelse til skodjeil@hotmail.com når dette er gjort.

Vi beklager ellers at vi må ha forhåndsbetaling, men siden lag som ikke har betalt har trukket seg i siste liten har det skapt en rekke utfordringer for både arrangør og deltakerlag tidligere.

Vi regner med at alle opprettholder fristen og at vi skal ha det meste på plass i løpet av neste uke. Det betyr at det blir trekning i Ålesund sentrum neste fredag - den 23. november. Tidspunkt kommer vi tilbake til, men antyder vi 12.00 er vi nok ikke langt unna sannheten.

I løpet av fredagen bør vi ha klart et kampoppsett og fått begynt arbeidet med å legge dette ut i mylivescore.no. Merk for øvrig at det denne gang vil være tilrettelagt for at lag kan legge spillerne sine selv inn i livescore-systemet vi benytter.

Som alltid ønsker vi at lag melder inn de fleste av sine spillere minst en uke før turneringen, slik at våre gruppeanalyser har best mulig forutsetninger. Trolig blir det litt morsommere for dere å lese det også. Som alltid er det lov å gjøre endringer helt inn mot turneringen, om det skulle være noen tvil om det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar