BARE TO LEDIGE PLASSER IGJEN

Under 12 timer etter at påmeldingen åpnet, er det bare to ledige plasser igjen til vennecupen 10. desember.

Hele 10 lag fra sist valgte å benytte seg av retten til å melde seg før den opprinnelige påmeldingsperioden startet. Det ser vi selvsagt svært positivt på.

I tillegg har det kommet inn fire påmeldinger etter at klokken bikket 24.00. Det betyr altså at det bare er to ledige plasser igjen. Dermed gjelder det å hive seg rundt.

For øvrig var vi imponert over nivået sist. Denne gangen tør vi faktisk påstå at det blir enda høyere sportslig nivå. Sist var det ingen lag som utmerket seg i negativ retning, og det tror det neppe at det blir denne gang heller. Det er en rekke meget gode lag som er påmeldt, og vi ser fram til høy kvalitet den 10. desember.

Her er lagene som er påmeldt hittil: Pølsefesten, Flipperdicks, Onkel Skrue, Ålesund Thugs, Kanishis Super Duper Lag, Shells Angels, Team Valder, Lerva Numner One, Brødrene Sletting-Tennis, Dei med svarte drakte, Fiksdal City, Team APA, FK Giske og Fernet Branca.

Inntil videre henviser vi til vår Facebook-side for informasjon om lagene. Den finner du HER. Gruppvurderinger kommer vi tilbake til når det nærmer seg her på vennecup.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar