NYTT TILBUD - MYLIVESCORE.NO NESTE

Vennecupen skal bli bedre og bedre etter hvert. Nå har vi bestemt oss for å kjøre liveoppdateringer under turneringen 10. desember.

De fleste som har vært med på Futsal-KM i det siste, har nok lagt merke til systemet som mylivescore.no tilbyr. Som arrangør av MX-Sports vennecup på Skodje prøver vi hele tiden å gjøre opplegget rundt cupen enda bedre. Nå har vi opprettet en egen turnering i mylivescore.no. Den finner du HER.

Dette betyr oppdaterte tabeller, hurtig oppdateringer på toppscorerlisten og målservice til alle som sitter hjemme og følger turneringen. Vi håper selvfølgelig at tilbudet blir tatt godt imot og brukt.

Samtidig betyr dette at vi trenger litt hjelp; Om din lagleder ikke har fått en SMS, ber vi om at dere sender mailadressen deres til oss. Da får dere en tilbakemelding der dere kan legge inn eget lag i vårt system. Det er mulig dere må registrere dere, men dette er faktisk lekende lett. Det er gjort på få minutter.

Det gir oss samtidig en utfordring i forhold til ukjente spillere og manglende nummer. Vi håper naturligvis at flest mulig har nummer på draktene, slik at vi kan lese av og legge det rett inn i systemet. Om dere ikke har dette, er det bare å registrere spillerne på fiktive nummer. Men da vil vi oppmode alle lag om å velge en spiller til å etterregistrere målscorere dersom dere ser at dette mangler. Vi kan dessverre ikke navnene til alle som deltar, og håper derfor dette er mulig. Vi tar sikte på å sette opp en PC der livescore står på i hallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar