FULLT KJØR FRA 5. DESEMBER

16 lag er påmeldt, flere er på venteliste og alt er klart for vennecup 10. desember. Dermed er alt klart for en skikkelig oppkjøring her på vennecup.com fra og med 5. desember.

Siden vi driver dette på frivillig basis, prøver vi å begrense tidsbruken en del. Derfor sparer vi alt av forhåndssaker, gruppevurderinger og annen info her på hjemmesiden til 5. desember. Da lover vi at vi skal fyre opp til cupen på skikkelig vis.

Inntil da anbefaler vi absolutt alle til å følge oss på Facebook. Ved å trykke deg inn HER - og deretter trykke "like" - vil du få med det alle bilder, oppdateringer og andre diskusjoner vi legger opp til rundt cupen. Blant annet hadde du allerede visst at AaFK Old Boys - med Johnny Vattøy, Frode Fagermo og Lasse Olsen - er på venteliste for å bli med på cupen. Moro!

I ettertid skal vi selvsagt følge opp med nyhetssaker, massevis av bilder og diverse kåringer. Cupens stjernelag ser vi spesielt fram til å kåre.

Vi ber om forståelse for at vi ligger litt på latsiden fram mot 5. desember, men håper dere lesere kommer tilbake da og bidrar til å gjøre vennecup.com levende inn mot den store dagen. Velkommen skal dere være!

PS: Minner til slutt om betalingsfristen i neste uke. Det er synd at vi må ha forhåndsbetaling, men erfaringsmessig viser det seg at det er eneste måten å gjøre det på. Siden det allerede er flere lag på venteliste, er det ekstra viktig å gjøre opp for seg i tide denne gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar