NÅ ER VI I GANG IGJEN

Den 10. desember braker det løs i Gomerhuset igjen. Nå har vi sendt ut vår faste invitasjon på Facebook.

Vi gjengir den i sin helhet her. Du finner den virkelige eventen HER.

Nå er det bare kort tid igjen til årets andre utgave av MX-Sports Vennecup arrangeres i Gomerhuset på Skodje. Den 10. desember inviteres hele fotball-Sunnmøre til å delta på suksesskonseptet som har slått et slag for futsal her i Møre og Romsdal.

Siden lagene som var med sist har hatt forhåndsrett til å melde seg på, er det bare et fåtall av ledige plasser igjen. Dermed bør lagene som ønsker å være med være lynende raskt ute me...d påmelding til skodjeil@hotmail.com i kveld.

Når klokken bikker 24.00 er det nemlig lov å melde seg på for alle. Påmeldingen er i utgangspunktet åpen fram til 27. november, men vi er overbeviste om at 16 lag melder seg på før den tid. Og tradisjonen tro inviterer tar vi imot maks 16 lag.

Cupen arrangeres i løpet av en enkelt lørdag – og sørger for spenning, stemning og hyggelig atmosfære i Gomerhuset på Skodje. Vi starter klokken 10.00 og kårer en vinner på skikkelig vis i 19-tida. Det er fritt fram å melde på sitt eget vennelag, det eneste unntaket er en 15-årsgrense. Vi er på ingen måte profesjonelle arrangører, men ved hjelp av pågangsmot og positiv innstilte deltakere har vi fått til det vi mener er et bra konsept.

Musikk, kantine, tribune og TV-sendte fotballkamper gir god stemning i hallen – og vi samler derfor en rekke tilskuere. I forkant og etterkant dekkes cupen solid både her på Facebook og på vennecup.com. Vi skal selvfølgelig legge ut bilder, toppscorerliste og turneringens lag!

Ved 12 påmeldte lag er alle sikret minst tre kamper på 18 minutter. Ved 16 påmeldte lag er man sikret tre kamper på 14 minutter. For vår del er kort ventetid mellom kampene og effektiv organisering et prioritert område. Prisen for og delta er 1000 kroner. Trekker man laget etter 27. november belastes man med et gebyr på 500 kroner.

Takket være gode støttespillere kan vi tilby følgende premier denne gang:
1) 2000 kroner fra NordicBet, 40 poeng i sammendraget og en lekker pokal.
2) Premie og 30 poeng i sammendraget.
3) To gratis pizzaer fra Toscana restaurant, samt 20 poeng i sammendraget
4) 10 poeng i sammendraget.

Så hva er det dere venter på? Deltakere, tilskuere og arrangører er hjertelig velkommen til en hyggelig fotballdag i Gomerhuset den 10. desember.

Samtidig oppmoder vi alle om å «like» vår Facebook-side for å få med seg alt av nyheter om vennecupen. Du finner vår side ved å trykke deg inn HER.

I tillegg legger vi ut det meste av informasjon på vennecup.com undervegs. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt.

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar