CUPEN ER FULLBOOKET

Bare 38 timer etter at påmeldingen åpnet opp, er 16 lag klare for MX-Sports vennecup på Skodje den 10. desember. Nå oppretter vi ei venteliste.

"Lærerlaget" ble det siste laget som meldte seg på i 14-tida i dag. Dermed hadde vi rett i våre antakelser om at interessen for cupen har vært større enn noen gang. Det betyr at følgende lag er påmeldt:

Pølsefesten, Flipperdicks, Onkel Skrue, Ålesund Thugs, Kanishis Super Duper Lag, Shells Angels, Team Valder, Lerva Numner One, Brødrene Sletting-Tennis, Dei med svarte drakte, Fiksdal City, Team APA, FK Giske, Fernet Branca, Myrulla og Lærerlaget.

Samtidig er vi glad for at dette betyr at vi kan trekke gruppene allerede i kveld. Vi vil offentliggjøre disse her på vennecup.com og på vår Facebook-side. Samtidig håper vi å få sendt ut litt grupper, kampoppsett og annen informasjon til laglederne senest mandag.

Av erfaring vet vi at det er enkelte lag som trekker seg inn mot fristen. Derfor oppretter vi ei venteliste inn mot cupen. Med andre ord er det fortsatt mulig å sende påmeldinger til skodjeil@hotmail.com med et berettiget håp om å få være med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar