FK GISKE TIL TOPPS - IGJEN

Det er bare å ta av seg hatten - FK Giske har vært uslåelig denne sesongen. Etter tre strake vennecup-seiere er det bare å gratulere med sammendraget.
Dagens seier betyr at FK Giske har samlet totalt 120 poeng i årets sammendrag.  Siden Flipperdicks "bare" knep tredjeplassen i dag, er det nå umulig for noen lag å ta igjen Giske-gjengen.

- Det var godt å sikre sammenlagtseieren før den siste turneringen! Det var målet før før turneringen startet i dag. Siste turnering mangler vi både Kenneth Kjevik og keeper Mathias Kringstad, sier Giskes Anders Molnes.

Se hele maratontabellen HER!

I dagens vennecupfinale møtte Giske-gjengen overraskelseslaget Grandiosabambarca. Tidligere i turneringen hadde Skodje-ungguttene overraskende  - som eneste lag lørdag -  slått Giske-gjengen.

Men i finalen ble Giske-gjengen - som siden gruppespillet forsterket seg med Kenneth Kjevik - et par hakk for sterke. Allerede etter et par minutter sto det 2-0, og da så Giske-gjengen aldri seg tilbake. Til slutt endte det med 4-1 til hjemmelaget.

- Alle andre lag må gå i seg selv. Dette går ikke an igjen, fleiper FK Giskes Anders Molnes og viser til at laget har vunnet tre ganger på rad.

I bronsefinalen ble det rått parti. Der møttes tradisjonssterke Flipperdicks og det helt nystartede laget Israels venner. Sistnevnte lag imponerte - og overrasket nok litt - da de spilte seg fram til bronsefinalen, men der tok kreftene nok slutt. Da Flipperdicks kom foran med et par mål ga nok Eivind Norstrand & Co. opp. Til slutt endte det med hele 7-1 til Flipperdicks.

Ellers nevner vi at Grandiosabambarcas Håkon Opsal ble turneringens toppscorer med 10 mål. Ellers takker vi deltakere, dommere, frivillige og alle andre for nok en vellykket lørdag i Gomerhuset.

Fullstendig kampinfo finner dere ved å trykke dere inn HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar