KJEMPENES GRUPPE

Kjevik mot sine SIF-kompiser og Oksnes Elde mot Rud. Årets vennecupkonger mot fjorårets ubestridte konger. Vi snakker om kjempenes gruppe. Vi snakker om gruppe B.

 
Seks kjappe om gruppe B:

SE OPP FOR. Nicolai Rud, Onkel Skrue. En av vennecupens beste spillere er tilbake med det mer eller mindre opprinnelige Skrue-laget. Nå skal Giske stanses.

TOPPSCOREREN. Kjedelig, men sant: Kenneth Kjevik, FK Giske. Den spinkle mannen er sjelden så voldsomt synlig der ute på banen – og så plutselig har han laget 10-12 mål. Kanskje 20.

TALENTET. Sondre Beite, Grandiosabambarca. Også dette en litt kjedelig kjappis. Men sannheten er at den litt lille rødluggen har noe stort i seg. Og da blir det slik.

KEEPEREN. Håkom Eikrem, Jan og gjengen. MSIL-keeperen er en av de aller beste målvaktene i vennecupen – på små mål. Reaksjonssterk og meget god som igangsetter.

OVERRASKELSEN. Anders Molnes, FK Giske. Brakk foten til en spiller i senior-KM – overrasket med å vise fair play av ypperste sort ved å følge den uheldige motspilleren på sykehuset samt droppe sitt eget KM.  Uansett: ikke spill overrasket om Molnes moser deg ned i parketten – og deretter rekker ut hånda for å hjelpe deg opp igjen. Sympatisk råtass som alle lag kunne trengt på laget.

SKUFFELSEN. Om du var en ekte sunnmøring burde du nok heller brukt deltakeravgiften til å fylle oppå fylle opp kontantkortet ditt på mobilen, Jan!

1) Onkel Skrue
Onkel Skrue foran de to siste turneringers vinner? Er redaksjonen blitt splitter pine gal? Ja sier dere – nei sier vi. For etter sigende er her Onkel Skrue tilbake med sitt opprinnelige mannskap – og da tror vi rett og slett FK Giske får stryk når det gjelder kampen om førsteplassen. Rud, Stormyr, Vestavik og co. utgjør et kanonlag – og fragmenter av dette laget vant da også senior-KM i helga. En av turneringas største favoritter sammen med neste lag.

2) FK Giske.
Hvem kan stoppe FK Giske fra en historisk trippel i vennecupen? Ikke vet vi – kan hende ingen. Oksnes Elde, Jacobsen og Kjevik er kjernen i dette laget, og det oser av kvalitet i alle ledd. Det eneste som skiller Skrue og Giske er keeperplassen, og her -  mener vi – er Skrue langt bedre stilt. På den annen side har Giske noen ingen andre lag har – nemlig Kjevik. Og fortsetter Kjevik sin vanvittige målballett gjør det ingenting om de spiller med «åpent mål». Hipp som happ om gruppeseieren her – vår
loddtrekning sier Skrue – og da blir det slik.

3) Grandiosabambarca
Gang på gang blir dette laget undervurdert - og like ofte smeller det. Ungguttene fra Skodje vokser seg større fra turnering til turnering, men denne gangen blir det vel for tøft og heftig? Kan de hamle opp med turneringens kanskje to største favoritter?  Vi tror det må et lite under til om det skal skje – men undere har da skjedd før. Men holder ungfolene hodet kaldt nok og kontrer i kjent stil kan det selvsagt skje at de rapper poeng fra en av favorittene – men vi tror vesle Beite og hans venner må finne seg en annen beitemark enn kvartfinalen.

4) Jan og gjengen
Dette er faktisk en spennende nykommer med spillere fra MSIL og Langevåg. Uheldigvis har Jan og hans svirebrødre havnet i den aller tøffeste gruppen. Og da tror vi avansement skal holde meget hardt – de skal være glade om de unngår sisteplassen i denne gruppa. Det ryktes at de har loppet FK Sula for en spiller eller to – så på Sulas overgangsmarked har det visstnok kokt de siste ukene. Dette er en meget løpsvillig og hardtkjempende gjeng med spillere, men det skal løpes lenger enn langt om
dette skal holde til kvartfinale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar