FRA UNDERDOGS TIL FAVORITTER

Lørdag braker sesongens tredje utgave av årets vennecup løs. Vi har sett nærmere på den første gruppen – der en av outsiderne befinner seg. 


Seks kjappe om gruppe A:

SE OPP FOR.
Thomas Martinussen, Cockylona. Fikk med seg tre tippeligakamper for AaFK i fjor – debuterer nå i vennecupen. Meget sterk spiller som egentlig vi vet FK Sula skulle betalt mye for å få med på laget.

TOPPSCOREREN.
Daniel Gjerde, Underdogs. Viste i senior-KM at han har blitt fortrolig med futsalballen: se opp for venstreslegga til Gjerde!

TALENTET.
Niklas Rekdal, Cockylona .Unggutt fra AaFK med en langt mer berømt far – foreløpig.

KEEPEREN. Jonas Mathiesen, Underdogs. Også her er far foreløpig mer berømt, men det kommer, det kommer…

OVERRASKELSEN. Vi er ikke forberedt for dette, altså hele laget. Vi tror de har rett.

SKUFFELSEN. Lokomotiv Blindheim. Sporet ettertrykkelig av sist de deltok – og vi tror laget lider samme skjebne igjen - siste stopp gruppespillet.

1) Underdogs
Har til gode å innfri på Gomerhusets parkett, og ryker gang etter gang ut i gruppespillet - til tross for et på papiret sterkt mannskap. Denne gangen har de kuttet i troppene, samlet seg rutine og det tror vi ganske så sikkert holder til seier i denne gruppa, som ikke er altfor sterk.  Har med seg Daniel Gjerde som stjernen på
laget – under KM nå i helga så vi at den godeste Gjerde omsider har fått fart også på futsalballen – og da kan dette laget basert på Rollon-spillere bite godt fra seg!

2) Cockylona
Thomas Martinussen og co er knapt tørr bak ørene – likevel tror vi laget har nok talent til å ta seg videre fra denne gruppa. Med mindre det våte bak ørene renner ned i øynene. Har med seg mange spennende unggutter som helt sikkert kan få fart på futsalballen, og har i tillegg trolig havnet i den svakeste av Vennecupens fire grupper.  Derfor tror vi debutantene kan belage seg på kvartfinale – men der blir det også bråstopp for vennegjengen som etter sigende alle sammen går i samme klasse.

3) Lokomotiv Blindheim
Debuterte med dette lagnavnet i turneringa før jul – og sporet av med dunder og brak. Har ikke fått med seg NSB som sponsor i denne cupen heller – derfor tror vi at Tobias Vebenstad og co nok en gang misser perrongen og må se at kvartfinalene forsvinner uten Lokomotiv Blindheim i front.  Når det er sagt: laget har et voldsomt pågangsmot og kan komme et stykke med det, men vi tror for mange signalfeil sender de i feil retning. Men har vi tatt feil før? Tja. Vi tror uansett at laget ikke har det som skal til – dessverre.

4) Vi er ikke forberedt for dette

Velkommen skal dette laget være!  Jon Olav Longva og hans venner får imidlertid en kort opptreden i dette selskapet, tror vi. Men: laget har alt å vinne og intet å tape – dessverre tror vi mest på det siste. Vi kan faktisk ikke se en eneste grunn til at laget skal klare å ta seg videre, men når det er sagt ville intet gledet oss mer. Men hvem i alle dager skal de klare å ta poeng mot her? Vi plasserer derfor denne gjengen på siste plass i denne gruppa. Ikke basert på magefølelse – men på faktum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar