VI SPÅR NY PØLSEFEST

Pølsefesten slo kraftig tilbake med en smått sensasjonell finaleplass i desember etter kriseturneringa i oktober. Selv om laget har havnet i en ganske tøff gruppe tror vi det kan være duket for flere munnfuller med pølse. Her er vurderingen av gruppe C:

Seks kjappe om gruppe C:

SE OPP FOR
. Simon Tomren, Kanishis. En av de absolutt beste spillerne i vennecupens historie. Er involvert i det meste av det Kanishis driver med.

TOPPSCOREREN. Eirik Hjelvik, Pølsefesten. Fotballkretsens nest beste venstrefot. Ikke gi denne fyren skuddmuligheter – da blafrer det i nota. Men har drakta blitt noe trang i vinterpausen, Hjelvik?

TALENTET.
Thomas Aarsund, Pølsefesten. Pølsefestens innleide spiller kommer i alle fall til å vise seg ute i 3. divisjon for Brattvåg til våren.



KEEPEREN. Dag Indreeide, Pølsefesten. På stjernelaget sist – selv om han egentlig ikke ser ut som en god keeper. Men har bedrar skinnet – for å si det på den måten.

OVERRASKELSEN. FC Namnam. Med et slikt lagnavn bør man forvente godsaker. Da er det overraskende at det blir tidlig exit etter tre strake tap.

SKUFFELSEN.
Flipperdicks. Sorry, Flippere. Dere er ikke det dere en gang var. Nå er det bare navnet igjen av den game storheten – tre kamper og tredjeplass i gruppa sørger for at Barne-TV er innen rekkevidde å rekke. På søndag vises faktisk historien om delfinen Flipper – så få med dere den!

1) Pøsefesten
Dette er en av favorittene denne gangen – spesielt siden de trolig stiller sitt sterkeste lag noensinne. Har lånt med seg gode Kristoffer Søviknes, i tillegg til at de har to x Hjelvik (de siste rapportene går på kun en, men dette var skrevet før den kom inn) og en sprellemann aller bakerst. Pølsefesten har bare startet i gruppespillet – vi tror det går mot semifinale igjen for disse gutta – men da er de avhengige av ketchupeffekten.

2) Kanishis
Humørlaget fremfor noen i vennecupen, med fremragende individualister som Tomren og Kanishi selv. Her er det enten eller – vi tror mest på enten. Altså avansement – og da kan det meste skje. Har aldri nådd en finale – kan det skje denne gangen? Mye av laget bæres av unge hr.Tomren. Klarer de andre laga å stanse han er mye gjort – men klarer de det?

3) Flipperdicks
Hva kommer dette laget med denne gangen? Ryktene vil ha det til at Halvorsen, Hellevik og minst en av Hagerupene er «long gone» - og da er ikke laget det samme – selv om navnet består. Vi tror storhetstiden er over for denne gjengen – selv om de sikkert stiller et habilt mannskap. Men i denne gruppa blir det rett og slett for tøft.

4) FC Namnam

Sorry Joakim Giske, men vi vet veldig lite hva Glenn og resten av gjengen egentlig står for per dags dato. Det pleier å være et dårlig tegn, siden vi selv hevder å være forholdsvis godt oppdatert på de aller beste spillerne på Sunnmøre. Og her har dere havnet i en gruppe med nesten kun gode 4. divisjonsspillere og oppover. Men litt av sjarmen med slike turneringer er jo lag som kommer fra intet og sjokkerer med et helt fantastisk humør og innsatsvilje. Det håper vi å få se av dere. Da kan dette fort gå bedre enn det dere regner med selv. Men sisteplass, ja, det må vi nok tro at det blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar