VI TROR DETTE LAGET VINNER

Tradisjonen tro tipper vennecup.com vinneren av hver eneste turnering. Her er lørdagens vinner.

Merk at vi tar utgangspunkt i våre gruppevurderinger og at den står til grunn for vurderingene videre. Siden Onkel Skrue dessverre har måttet trekke laget sitt, gjør vi en liten justering i gruppe B. Der tror vi FK Giske vinner, mens Jan og gjengen nå blir ansett som det nest sterkeste laget.

Basert på våre forhåndsvurderinger gir det i såfall følgende kvartfinaler (med spådd utfall i bakgrunnen)

Underdogs - Grandiosabambarca H
Cockylona - Giske B
Pølsefesten - Israels venner H
FK Sula  - Kanishis H

Det gir følgende semifinaler:
Underdogs - Pølsefesten B
Giske - FK Sula H

Som igjen gir følgende finale.
Pølsefesten - FK Giske B


Vår begrunnelse:
FK Giske har plutselig fått en forholdsvis enkel veg til finalen. At de når minst semifinalen er vi ikke i tvil om i det hele tatt. Derifra og ut tror vi laget er såpass godt trente og rutinerte at de bikker det i sin favør. At laget tidligere har vunnet to turneringer på rad - og ønsker å sikre seg sammenlagtseieren allerede nå - er også årsaker til at vi tror det ender slik.

I finalen møter de Pølsefesten, som riktignok har et kvalitetsmessig bra lag. Men enkelte av disse spillerne er ikke verdens best trente, og dessuten skal de innleide SIF-soldatene Even Vestavik og Nicolai Rud gjennom en tøff internkamp tidligere på dagen. Dette forholdsvis nykomponerte laget er heller ikke særlig samspilte.

Av andre hete kandidater til å vinne, er det liten tvil om at FK Sula er den aller heteste. Laget stiller sterkere enn noen gang, men vi tror laget støter på FK Giske i en semifinale og dermed blir det nok for tøft. Av andre outsidere nevner vi denne gang Underdogs og Kanishis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar