GRUPPE B: UNDERDOGS BLIR UNDERDOGS I TØFF GRUPPE


Ikke lenge til lørdag og i gruppe B blir det flere jevne oppgjør. Vi tror turen over fjorden kan lønne seg og Underdogs drar hjem med halen mellom beina.

Gruppe B - Pølsfesten, SensationWhite, Winjis og Underdogs 

1.     Pølsefesten. Mistet sin beste spiller og storscorer Eirik Nesset Hjelvik. Spørsmålet som vi setter til Pølsefesten er hvem som skal score målene nå. Hans bror, Vegard er vel mer en bauta bakover og Lennart Tetlie har vel ikke truffet innenfor stengene siden 2006. Har hentet inn Johan Stormyr og Nicolai Rud fra Onkel Skrue som gode erstattere. Vil få god mostand fra både Winjis og SensationWhite og gruppen kan bli avgjort på fotofinish, men vi spår at vetetranlaget kan nå lengst i denne gruppen. 

2.     Det Molde-baserte laget SensationWhite tar turen over fjorden nok en gang. Vi tippet laget på første plass forrige gang og traff ganske bra. Tobias Rødseth ble nummer to på scoringslisten og laget har gjort det bra de siste cupene. De har ikke med seg like mange som tidligere, og det kan bli tungt i en relativt hard gruppe. Vi tror det står mellom Winjis og SensationWhite og tipper sistnevnte trekker det lengste strået.

3.     Winjis tar nok ikke det store steget denne gangen heller. Gikk videre forrige gang som gruppe vinner, men tapte mot FK Sula og vant på håret mot Kanishis. Spørsmålet er hvilken lag som Jørgen Winjevoll stiller, vi sette vår tvil til Winjis knekker koden til Sensation White.


4.     Underdogs har stilt opp gang på gang, men aldri komt seg lengre enn kvartfinale. Havnet i gruppe med litt for mange fotballidioter og gruppen blir nok for hard. Vi tror nok at Underdogs er underdogs og vender snuten hjem ved første korsvei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar