I MORGEN BRAKER DET LØST OG SLIK ENDER DET HELE

Etter våre spådommer om de fire gruppene er det på tide å spå sluttspillet.




Ut i fra disse vurderingene, tror vi det blir følgende kvarfinaler:

Skuseths Unknown - SensationWhite.  (B)
Her tror vi det sier stopp for Skuseths Unknown. Skusetsh himeself skryter av sitt eget lag og sier de "har en rimelig god sjans". På banen trenger man mer enn å ha det i kjeften for å komme til topps og Romsdalingene blir nok for tøffe i den første kvarfinalen.

Pølsefesten - Nettby.no(H)
Her er det duket for et av Skøyes håp mot en gjeng Brattvågere som nok vil bli et par nummer for små i denne kvartfinalen. Pølsefesten har for vane å vinne kvartfinalene i den tradisjonsrike cupen, og kommer nok også her til å gå seirende ut av bataljen.

Grandiosabambarca - Lite Kreative (H)
Her vil det bli en semifinale med stort teknisk potensiale. Begge lag er gode med ball, men Grandiosabambarca vil nok kjempe seg videre til en semifinale. Selv om Skodje-talentet Sondre Beite har måtte melde forfall, er laget likevel såpass sterkt at vi ville satt våre kroner på at Grandiosalaget også spiller semifinale.

Flipperdicks - FK Sula (H)
FK Sula skuffer gang på gang, og etter Flipperdicks sterke oppvisning på forrige cup tror vi på hjemmeseier i denne kvartfinalen. Selv om Jostein Håland sin erkefiende, FK Giske har trekt seg har ikke dette noe betydning når de møter er mer teknisk og raskere lag - mye av det futsalen dreier seg om.

Om våre spådommer stemmer, blir semifinalene som følger:


Pølsefesten - SensationWhite (B)
Tradisjon tro, så ryker Pølsefesten her. Motivasjon fra laget over fjorden er nok større enn hos Skodje-gjengen. Hvis våre spådommer fra gruppespillet stemmer er nok SensationWhite ute er revansje og tar innersvingen på de pølseglade guttene.

Grandiosabambarca - Flipperdicks (H)
Slik som vi kjenner Grandiosabambarca viser de ingen nåde og feier Flipperdicks langt opp i pølsekøa i andre etasje. Flippedicks sin form holder ikke "till the bitter end" for å sitere Stian Hellevik fra sin Paradise Hotel-tid, og må derfor spille en ny bronsefinale mot Pølsefesten.

Finalen ender slik:

SensationWhite - Grandiosabambarca  (B)
Endelig skal Grandiosabambarca få sin seier i finalen etter uttallige andreplasser fra tidligere cuper. SensationWhite vil nok kjempe med nebb og klør, men mot det ungdommelige pågangsmotet fra Grandiosagjengen blir de nok et par skostørrelser for små i denne sammenheng. Grandiosabambarca har spilt futsal i lag i en årrekke, og er nok akkurat passe samspilt til å dra seieren i land.

Dermed har vi presentert våre stalltips, så da er det opp til de representative lagene å bevise eller motbevise våre spådommer!

Velkommen skal dere være i morgen, både til publikummere og spillere.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar