GRUPPE A: DEN FØRSTE GRUPPEOMTALEN

Simen Skuseths har favorisert seg selv og mener de vinner. Vi har sett næremere på gruppe A i årets første gruppeomtale!


Pulje A Skuseths Unknown, Nettby.no, Hynung IL og SFIV

1.     Simen Skuseth, lagets herre holder for dagen til i Volda og han melder om et sterkt lag fra et idrettsstudium han går på. Selv sier han at de bør enkelt gå videre og lover sambafotball. Med tanke på gruppen laget havnet i ser vi på Skuseths Unknown som favoritter – så gjenstår det bare å se om Simen Skuseth er en mann av sine ord.

2.     Nettby.no drar med seg en god vennegjeng med Steven Kjøllesdal i front, som har spilt mye sammen på asfaltbanen i Brattvågen. Laget er kanskje ikke godt trent, men de har mange spillere å bytte imellom der flere spiller er habile og tekniske. Vi tror teknikken sitter bra jevnt over, til tross for formen, er  de kapable til en kvartfinale i denne gruppen.


4.     BE FC. Er ikke ukjent i Bergens futsalen, og har til tider herjet i Bergen. Lagets kjerne er stadig i havnebyen, men pådriveren for laget, Fredrik Løken er med. Og etter rapportene å dømme så kommer det denne gangen til å være et lag basert på elektrikere. Denne gangen blir kanskje lagnamnet større enn kvaliteten på spillet.

4.  SFIV driver fortsatt å samler lag og bør forsterke seg veldig dersom de skal ha en sjans. Hittil er det et godt blandet lag Marius Rogne har samlet, som neppe har spilt mange minuttene på en bane sammen, så hvordan kombinasjonene blir mellom de setter vi under tvil. Kan bli en tøff gruppe, men er spent på å se hvordan laget presterer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar