ENDELIG NY TURNERING I ANMARSJ

Julefettet er i ferd med å trimmes bort. 1. januar bør egentlig alt være borte. Da er det klart for en ny happening i Gomerhuset på Skodje.

Da går vinterens tredje av fire Vennecuper i Gomerhuset av stabelen. Med andre ord er det vinterens nest siste (den siste er 14. februar) futsalturnering her på Sunnmøre som går av stabelen.

Gjengen i arrangørkorpset begynner å bli klar. I morgen starter vi å presentere hvilke lag som er påmeldt på vår Facebook-side (som er åpen for alle).

Faktisk kan ditt eget lag bli en av de presenterte. Årets to første turneringer ble fullbooket på 1-2-3, men denne gang har vi nok ikke vært like flink promoteringsmessig. Derfor er det et par ledige plasser fortsatt. Vil du ha med ditt lag? Ikke nøl med å melde på ditt lag til skodjeil@hotmail.com innen fristen søndag. Vær rask - for fullt blir det!

Påmeldingsfristen er som sagt søndag, og noen dager senere - torsdag 16. januar - er det klart for den store trekningen. Der får vi svaret på hvem som skal starte jobben med å endelig slå FK Giske - som har vært suverene de siste årene.

Vennecup.com er som vanlig litt rolig opp til den siste uka før turneringa. Da kommer vi tilbake med gruppevurderinger, avstemninger og lignende. Etter turneringen stiller vi selvsagt med kåringer, nyhetssaker og lignende!

Men inntil videre: Følg oss på Facebook.

Velkommen til Gomerhuset 1. februar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar