GRUPPE C: GRANDIOSA HAR BLITT MIRAKELMAT


Gruppe C er den jevneste gruppen. Kun tre lag og dermed blir hver kamp en finale. 


Gruppe C Flipperdicks, Grandiosabambarca og Las Siete Estrallas

1.     Grandiosabambarca stiller uten den ferske Hødd-spilleren Sondre Beite, men er likevel gruppefavoritter. Teknisk, raske og solide spiller. Har flere ganger vært i finalen og en av FK Giske største utfordrer. Tapte finalen 0-1 forrige gang og har blitt ett av cupen aller beste lag. Ettersom Giske trekte seg blir Grandis-laget sett på en av de største kanididatene til å stikke av med pokalen. Alle er spent å se på hvordan Eirik Høivik&co takler presset nå. 

2.     Flipperdicks var en av de største lagene ved cupens oppstart, men har prestert variert de siste årene med en fallende kurve. Man skulle tro de hadde bedre kjennskap med futsalen enn de fleste.  Knuste Pølsefesten 7-1 i bronsefinalen og bør kunne klare samme resultat denne cupen også. Kanskje er kurven på vei oppover nå? 


3.     Las Siete Estrallas klarer nok ikke å holde følge med de to andre. Har gode kvaliteter, men er nok litt for ”bautaaktig” for den tekniske futsalen. Ettersom det blir kun 2 kamper i denne gruppen vil andreplassen blir avgjort i kampen mot Flipperdicks. Vi tror ikke de klarer den å komme seg gjennom den første lettveggen og sendes hjem etter gruppespill. Blir uansett spennende å se.

4. Skodje Old-boys, kommer inn her. Et relativt godt og samspilt lag som har tilbringt mange år sammen. Spørsmålet er om de er banen på en større bane med fler spillere. Kommer nok ikke til å spille mer enn tre kamper, men skal ha for de stiller opp på kort varsel og bidrar. 

      Ballatasaray var lag nr 4 i denne gruppen. Var tvunget til å trekke laget sitt dersom de ikke fikk spille senere. Siden FK Giske trekte seg, tar Ballatasaray over plassen i gruppe D. Vi jobber med å få inn det siste laget. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar