GRUPPE D: DE LITE KREATIVE SEIRER

FK Sula sikler enda etter trofeet til FK Giske, men gruppeseieren havne hos de som er mindre kreative. Vi har tatt en kikk på den siste gruppen.  

Gruppe D - Lite kreative, FK Sula, Shells Angels og Strekk og gru

1.     Lite kreative. Samlet av tidligere Skodje-spiller Eirik Tomren. Etter at Giske trakk seg, går de opp som favoritter. Får nok gode utfordringer i FK Sula. Vi tror Lite Kreative ligger et hakk fremfor. Lettere og mer teknisk FK Sula. 

2.     FK Sula. Hardsatsende og seriøse, men har aldri tatt steget opp på pallen. Bøndene som er kledd i lilla samler laget sitt fra samme stamme som vanlig. De var farlige med sine kjemper fra Island, men har ikke markert seg som noe annet enn en gjenganger. Vi tror de klarer seg bra i denne grupper og går videre. Noe de egentlig bør klare ganske greit. 

4.   Shells Angels. Sigve Ferstad er tilbake for helgen og driver å samler lag. Laget blir nok ikke uten kjennskap til futsalen og har flere spillere og løfter både laget og gruppen. Har hentet noen av de bedre spillerne fra det avmeldte laget Ballatasaray og kan hevde seg. Dessverre, ikke noe kvartfinale denne gangen. 


3.     Strekk og gru. Et bedriftslag fra Inmarsat her i Ålesund. Ryktene sier at de ikke har spilt så masse futsal, men trener kun en gang i uka. Lettveggen blir litt for tung og må heise det hvite flagget ved første kryss. Lagnavnet sier nok om hvordan opplevelsen vil bli. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar