GRUPPE C: DER ALT KAN SKJE

Søndagen nærmer seg med stormskritt. Vi har sett videre på gruppene og i dag kommet oss til gruppe C. Der er det slett ikke lett å peke ut en favoritt.

1) Myrulla
Her har vi fått ei artig gruppe, bestående av en gjeng arbeidskarer som virkelig kan slå til om de har dagen - og enkelte lag med litt høy stjernefaktor. Best i gruppespillet tror vi Norborg-gjengen Myrulla blir. Består av en kompisgjeng som har spilt i lag i en årrekke og som senest under futsal-KM spilte i lag og gjorde det svært godt. Arbeidsinnsats og samhandling skal ikke undervurderes i futsal. Spekket med råskapen til Kristoffer Søviknes på topp, tror vi det akkurat holder til å bikke de fleste kampene i gruppespillet i Myrullas favør. Vi spår gruppeseier, avansement til kvartfinalen og en dansende glad Kristian Søviknes søndag kveld.

2) La Furia Roja (tidligere Kanishis)
Laget du aldri vet hvor du har. Har fire-fem meget gode enkeltspillere, som hadde gått inn på de fleste Vennecup-lag. Simon Tomren får du knapt tatt fra ballen, Tommy Kanishi kan gjøre det mest utrolige og Niklas Rekdal bør for all del ha lært litt av den litt mer kjente faren Kjetil Andrè. Tidligere har problemet vært at det ikke har vært stabilt nok bak disse, og for så vidt også at det har blitt litt for mye av det gode hos enkelte. På det beste er toppnivået strålende,, men det har variert for mye. Har ofte stilt med få spillere siden enkelte ikke har møtt opp. Bør - i lag med en rekke andre lag - hatt god tid på å skaffe et godt lag, og virker som om laget faktisk har gjort det. Vi tar en råsjanse og spår at laget har lært fra tidligere. Dette går vegen og 2.-plass i gruppa!

3) Flipperdicks

Var i lag med Pølsefesten suverene da Vennecup-sirkuset startet opp. Har vært med siden, men i likhet med Pølsefesten var det svært varierende innsats i fjor. Byttet veldig mye på laget, og kom ofte uforberedt med få spillere i fjor. Har visst hatt en opprydning i år og satser på en mer stabil gjeng. Det vil gi resultater - i alle fall på sikt. Et lag det overhodet ikke blir enkelt å slå. Er jevnt over et godt besatt lag, men foreløpig tror vi laget mangler den lille x-faktoren til å kunne gå helt til topps i lag med Giske, Onkel Skrue & Co. Vil slippe inn få mål, men til gjengjeld score litt for få offensiv. I ei såpass knallhard gruppe tar vi en liten råsjanse og satser på en litt overraskende tidlig exit for Skulstad, Hellevik & Co.

4) FC Namnam
Dette er et lag det er lett å like. Vi har tidligere fleipet med at det er FK Giskes farmerlag, og helt ærlig er det ikke sikkert det er så heidundranes galt sagt. For mens Giske-gutta har plukket Giskes største utestjerner, er FC Namnam det mer hardtarbeidende laget fra Giske. Så lenge du er hardtarbeidende og har pågangsmot, er det vanskelig å tape stort inne. Derfor blir FC Namnam et lag som kommer til å spille mange jevne kamper og som kommer til å bite godt fra seg. Aldri i verden om det blir noen kasteball, men vi tror helt ærlig at denne gruppa er såpass tøft at FC Namnam ikke har sjans til å ta seg videre. Men David har overrasket før. Og med tanke på det kristne miljøet i Giske, er det ikke utenkelig at noen av disse har lagt inn en liten bønn i forkant heller. Så spørs det hvilket svar som gis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar