VINNERNE FÅR FLOTTE PREMIER

MX-Sports Vennecup på Skodje ønsker å gjøre det litt gjevere å delta ved å belønne lag og spillere som utmerker seg i løpet av vinteren i Gomerhuset.
Mens vi i fjor valgte å premiere mange med lite, har vi gjort litt om på premieutdelingene i år. Mer til færre er gjennomgangsmelodien. Å få et lite gavekort delt på ti stykker opplevde vi som ikke veldig gjevt, og derfor har vi gjort litt om på premieutdelingen i år.

Slik blir årets premieutdeling:

* VANDREPOKALEN. Lederlaget sammenlagt tas bilde av og er "eier" av vandrepokalen til neste turnering.

* VINNEREN. Samtlige vinnere får et gavekort på 2500 kroner fra NordicBet*. I tillegg deles det selvsagt ut en flott pokal til hver eneste turnering.

* SAMMENLAGTVINNEREN. Det laget som gjør det best totalt sett, i løpet av vinterens fire turneringer, får et gavekort på 2500 kroner for hele laget på Egon Restaurant i Ålesund.

* ÅRETS SPILLER. Den som juryen velger til årets spiller, får et gavekort på 1000 kroner som kan brukes på MX-Sport på Skodje (Har blant annet nyeste Umbro-kolleksjon).

* ÅRETS TOPPSCORER: Den som banker inn flest mål i løpet av årets fire turneringer, får et gavekort på 1000 kroner på MX-Sport. Statistikk føres på mylivescore.

* SPILLERENS SPILLER: Den spilleren som publikum mener har vært årets spiller, får et gavekort på 500 kroner på MX-Sport. Denne spilleren skal kåres etter den fjerde turneringen i vinter - og blir en internettavstemning.

* FAIR PLAY-PRISEN: Den spilleren som utmerker seg på en ekstra positiv måte, på en eller annen mulig måte, får et gavekort på 500 kroner på MX-Sport.
Vi ønsker naturlig nok å takke MX Sport, NordicBet og Egon Ålesund for støtten i forbindelse med årets premier. Samtidig ønsker vi deltakerne lykke til i jakten på premiene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar