GRUPPE A: FAVORITTSTEMPEL PÅ SPESIALISTENE

To lag som satser knallhardt. To forskjellige skjebner. Vi har tittet nærmere på gruppe A.

1) Grandiosabambarca
Dette laget er det bare å se opp for i år. Er et av de mer utpregede futsallagene i dette selskapet, og kommer nok til å få resultater som følger av det. Spesielt trekløveret Beite, Opsal og Høivik blir svært vanskelig å stoppe i år. Men overraskende nok er det kanskje ikke først og fremst på grunn av det offensive dette laget blir vanskelig å stoppe i år. Defensivt er de bunnsolid, og slipper knapt motstanderne til sjanser fordi de har god futsaløving. Har styrket seg med Eivind Erstad i år - og ikke glem at de har en vanvittig vinnervilje. Vi nevner navnet Beite, fornavn Lars, på sidelinja. Et lag som bør vinne denne gruppa, og kan gå helt til topps. Om de vinner tviler vi litt på, til det er kvaliteten i laget fortsatt litt for ujevn.
2) YoungMoneyCashMillionaire
En gruppe det er litt vanskelig å spå, siden tre lag må sies å være forholdsvis nye (Sula stiller med nye spillere). Vi tør likevel påstå at dette laget er favoritter til 2.-plassen. Består av flere av lokal 3. divisjons største talenter - krydret med Tippeliga-spiller Thomas Martinussen! Virker å være sugne på futsalkonseptet i år, og det er alltid en fordel. Vi tror rett og slett dette laget har såpass mange gode enkeltspillere at de blir et lag å se opp for. Men helt til topps? Det tviler vi litt på. Til det blir nok laget litt for spinkelt og litt  for glad i å "heppe" på ballen.
3) SensationWhite
Dette laget er definitivt det laget som reiser fra lengst nord for å delta i Vennecupene i år. Har vært med et par ganger før, men da uten helt den store suksessen. Har sigende spilt en del futsal siden sist de deltok. Laget består av flere nåværende/tidligere lovende Træff/Molde-spillere - og svever sikkert skyhøyt etter cupgullet til Molde. Bør i utgangspunktet ha meget gode muligheter til å gjøre det skarpt i en slik turnering, men vi har en liten følelse av at turneringen 1. desember kommer litt i tidligste laget og at laget kommer vel kjapt ned på jorda.
4) FK Sula
Vennecupens store "nesten-lag" foreløpig. Denne turneringa kan vi trøste Jostein Håland & Co. med at vi ikke har all verdens forventninger til laget hans. Til årets turneringer virker det som om han har byttet ut en del gamle stjerner, og heller erstattet de med unge, lovende Langevåg-talenter. Vi tror det kan bli bra på sikt, spesielt om en klarer å lokke med stjerner som Sagdahl og lignende i god form. Men sorry Håland, ingen kamper er lengre enkle i dette Vennecup-sirkuset, og vi tror derfor det blir tidlig exit på dere denne gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar