VURDERING B: GAMMEL STORHET SKAL REISE SEG

Søndagen nærmer seg med stormskritt. Så nærme er vi at det er på tide å vurdere siste gruppe. Her er gruppe B.


1) Onkel Skrue

Tidligere var dette laget like trygge på titlene som Onkel Skrue selv var til å passe pengene sine. De siste turneringene har imidlertid denne SIF-pregede gjengen slitt litt. I år ser det imidlertid ut til at deres beste menn igjen er samlet, og da er det ingen tvil: Onkel Skrue er kanskje den største gruppefavoritten av alle i turneringen søndag - siden dette nok må sies å være den i utgangspunktet klart svakeste gruppa! Laget har en god keeper, god defensiv trygghet og har det lille ekstra i Nicolai Rud offensivt. Laget har få svake ledd og er dessuten veldig samspilt. Helt klart en kandidat til å gå helt til  topps.

2) Norsken, svensken og dansken
Et spennende lag, på mange måter. Debuterer i vennecup-sammhengen og er derfor ikke så enkle å vurdere. Men det vi vet gjør at vi slår fast at dette er et spennende lag fra Haram. Er meldt på av Erlend Coates, som har gode kontakter i blant andre Norborg og Brattvåg - to 3. divisjonslag. Har muligheter til å hente det beste, men vi mistenker at dette laget får litt med kompispreg enn andre lag - som nærmest utelukkende henter inn de beste. På sikt kan det bli spennende, men et debutlag - uten den helt store erfaringen - avventer vi litt med å ha skikkelig tro på. Men.. vi tror faktisk at dette laget, i denne gruppa, har gode muligheter til å gå videre og plasserer de derfor på en oppløftende 2.-plass.

3) Underdogs
Laget vi gjentatte ganger skriver vi aldri blir klok på. Har svært mange gode utespillere, men får det ikke helt til innendørs. I likhet med en del andre lag, ser det ut til at Underdogs har skiftet litt på mannskapet i år. Har mistet enkelte stjerner, men i stedet fått inn en del godt trente hardtarbeidende spillere. Det gir garantert laget et lite løft. Det store spørsmålet vi likevel sitter igjen med, er hvem som skal score målene på dette laget. Ytterli-brødrene var stjerner innendørs tidligere, men det var kanskje noen øl og år siden? Vi mistenker det. Totalt sett er vi positive til en del av forandringene laget har gjort, men vi tror denne turneringen kommer litt for tidlig til at vi har helt den store troa på denne gjengen.

4) Skodjereites disipler
Dette laget - som foreløpig ikke har meldt inn sitt lagnavn, er erstatteren til Lokomotiv Blindheim (og senere Namaste). Er meldt på av Skodje-unggutten Tore Skodjereite. Består slik vi forstår det for det meste av spillere født i 1997. Så vidt vi vet deltar laget for første gang i år, og som vi har gjentatt en del ganger: Det er ikke enkelt å delta første gang. I alle fall ikke for et ungt lag, siden nivået er langt høyere enn normalt. Har nok ikke havnet i den tøffeste gruppa, og vil gi sine motstandere god kamp, men vi spår nok at det blir litt i tøffeste laget dette for Skodjereites disipler. Men: Vi har blitt motbevist av lokale unggutter en rekke ganger tidligere!


NB: I morgen spår vi hvem vi tror går helt til topps søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar