VÅRT TIPS: FORTSATT USTOPPELIGE

Gruppene er ferdig vurdert. Vi nærmer oss kvartfinale og det er på tide å kåre vinneren. Slik tror vi det hele ender søndag.

Tradisjonen tro ser vennecup.com på sluttspillet ut i fra hvordan vi har vurdert gruppene. Dette har vi gjort helt siden mandag, og nå nærmer alvoret seg såpass at det er på tide å spå hvem vi tror går helt til topps i vinterens første utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje.

Ut i fra gruppevurderingene, tror vi kvartfinalene blir slik:
Grandiosabambarca - Norsken, svensken, dansken H
Onkel Skrue - YoungMoneyCashMillionaire H
Myrulla - Pølsefesten H
FK Giske - La Furia Roja H

Vi tør påstå at tre av fire lag er forholdsvis klare favoritter. Myrulla - Pølsefesten er i utgangspunktet den mest åpne kampen, men der tror vi Norborg-gjengen til slutt drar det lengste strået.

I så fall vil det gi følgende semifinaler;
Grandiosabambarca - Myrulla H
Onkel Skrue - FK Giske H

Grandiosabambarca stiller med mange spillere og er nok mer uthvilte enn Myrulla-gjengen. "Hjemmelaget" har dessuten en vanvittig vinnervilje og litt mer råskap i laget sitt. Myrulla er den kloke varianten, men vi tror på seier til Skodje-unggutta her.

I den andre semifinalen ser vi for oss at det blir en vanvittig thriller. Selveste Onkel Skrue mot FK Giske. Om disse faktisk møtes i semifinalen, blir det en av vennecupens mest prestisjetunge oppgjør gjennom tidene. Det blir garantert tett, men vi tror helt ærlig at fjorårets suverene vinnere blir litt for vanskelig å stoppe i år også.

Med våre spådommer, vil finalene bli som følger:
Bronse: Myrulla - Onkel Skrue B
Finale: FK Giske - Grandiosabambarca H

Et semifinaletap vil være tungt for Onkel Skrue, men vi tipper de hever seg såpass at en bronsefinale er motivasjon nok i seg selv. Det gir tross alt poeng i sammendraget. Kvalitetsforskjellen skal være der, og derfor tror vi på en noenlunde komfortabel Skrue-seier.

I finalen blir det mer spennende. FK Giske har det jevneste laget og skal i utgangspunktet ha et høyere nivå inne. Men grandisgjengen gir seg ikke lett. Vi tipper en finale som lenge blir jevnt, der rutinerte og godt defensivt skolerte Giske-gjengen til slutt maler Grandiosa-gjengen i senk.

Med andre ord tipper vi FK Giske nok en gang stikker av med seieren på Skodje søndag.

Til slutt er det vel ikke noe annet å si enn at det eneste sikre er at vi garantert tar feil et eller flere steder. Men forventningspresset er i alle fall delt ut. Vi ønsker samtlige lag velkommen til Skodje søndag - og ikke minst: lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar