TAKK FOR INNSATSEN - VELKOMMEN TILBAKE TIL SKODJE 1. FEBRUAR

En ny turnering er over og vi er halvegs i vinterens turnering. Nå blir det en liten pause før vi ønsker samtlige lag tilbake 1. februar neste år.

Hittil har vi gjennomført to turneringer med 16 lag. Det betyr fullbooket, fullt i hallen og stort sett veldig god stemning. Vi har en såpass god følelse at vi gleder oss til å arrangere på nytt neste år.

Den første turneringen er 1. februar (den andre 22. februar). Det betyr at påmeldingen til den første åpner opp 1. januar. Om ditt lag ønsker plass på den første, gjelder det å være klar når påmeldingen åpner opp. Interessen hittil har vært veldig stor.

Vi sier takk for oss foreløpig, og henviser til Facebook for bilder, info og lignende fram til vi som vanlig kjører på med informasjon på vennecup.com når neste turnering nærmer seg.

Med det sier vi takk for innsatsen hittil, ønsker folk en god jul og et godt nyttår og ønsker samtlige velkommen tilbake til Gomerhuset 1. februar.

NB: Toppscorerlista blir oppdatert i løpet av noen dager.

1 kommentar:

  1. Ei lita evaluering frå ein fotballnerd på tribuna:
    Vennecupen i Futsal må vel seiast å vere ein liten genistrek. Er vel den klart største innandørsturneringa for seniorklassa i vårt distrikt, totalt sett.
    Er arrangert for og av ungdomar som gjer ein fenomenal innsats gjenom fire helgar i vinterhalvåret.
    Potensiale for forbetring er etter mitt syn ei viss seeding av laga ved oppsett av innledande puljer.
    I dag viste det seg vel at pulje A og C var dei klart sterkaste ved at nr. 1 og 2 i pulje A møttest i finala mens nr. 1 og 2 i pulje C møttest i bronsefinala.
    Om ein seedar foreks. dei 8 beste frå forrige turnering, med litt innlagt
    synsing, trur eg puljene vil bli jamnare.
    Ein annan ting som irriterer litt er vel høg temperatur i enkelte kampar. Spesielt dei yngste deltakarane har problem med å tøyle hormonane sine.
    Trur det hadde blitt betre om dommarane, som ellers gjer ein flott innsats, la lista litt lavare og gikk tidligare inn med tilsnakk og event. kraftigare reaksjon overfor knuffing og utidig kjeftbruk.
    Det ER ei vennelagsturnering og då bør vi oppføre oss deretter og sette Fair Play i høgsetet.
    Vel blåst og spelt so langt. Vi gler oss til fortsettelsen på nyåret!

    SvarSlett