FLIPPERDICKS TOK ÅRETS FØRSTE STIKK

Etter en meget nervepirrende finale avgjorde Flipperdicks årets første utgave av MX-Sports vennecup på Skodje. Marius Halvorsen ble den store helten i finalen.

Flipperdicks-keeperen sørget for at Onkel Skrue bommet på hele fire av sine fem første møter i straffesparkkonkurransen. Dermed ble unggutten Vebjørn Hoff den store helten da han avgjorde fra 7-meteren.

Det hele gikk til straffekonk etter at det stod 2-2 til full tid. Flipperdicks - anført av Hallvard Westad og Adrian Hagerup  - hadde stort sett vært i føringen mot et godt spillende lag i Onkel Skrue. Men mot slutten våknet Onkel Skrue, med blant andre Norborg-duoen André Larsen og Kristoffer Søviknes, og utlignet.

Dermed til finale for de to lagene som må sies å være de beste som deltok. Alt i alt må det sies å være en turnering med overraskende høy kvalitet på lagene. Samtlige elleve lag som fullførte kunne lett hevdet seg i øvrige turneringer. Blant annet ble vi overrasket over kvaliteten på lag som Tika-Taka Futsalklubb, Shells Angels og Brødrene Sletting-Tennis.

Men det var altså Flipperdicks som gikk til topps denne gang. Dermed ble de belønnet med en flott pokal, 2000 premiepenger fra NordicBet og 40 poeng i sammendraget. Onkel Skrue slipper å betale deltakeravgiften neste gang, og jakter sammenlagledelsen med utgangspunkt i sine 30 poeng.

Forresten finner dere samtlige resultater på Vennecupens sider på Facebook. De oppdateringene finner dere ved å trykke "like" i venstrespalten på denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar