SLIK FUNGERER MARATONTABELLEN

MX-sports vennecup på Skodje innfører en maratontabell. Her kan du lese deg fram til hvordan den fungerer. Merk at lagnavnet er viktig.
For å belønne lag som deltar gang på gang, og i håp om å skape et miljø som gjør at det er litt gjevt å være med, har vi i år bestemt at vi skal kjøre i gang en maratontabell. Forhåpentligvis blir denne gjeldende i mange år framover.

Vi gjør det hele svært enkelt. Til de fire beste lagene, deler vi hver gang ut totalt 100 poeng. Vinneren får 40, 2.-plassen 30, 3.-plassen 20 og 4.-plassen 10 poeng. Statistikken fører vi på dennesiden.

Nytt av året er at vi har bestilt inn flotte pokaler til hver vinner. Men vi har også bestilt inn den gjeveste pokalen; Vandrepokalen til sammenlagtlederen. Med andre ord er det bare å gjøre seg klar.

Et viktig tips før cupen sparkes i gang er derfor å tenke nøye gjennom lagnavnet. Dersom dere begynner å bytte navn undervegs, taper dere etter all sannsynlighet poengene dere har opptjent dere (bare i meget spesielle tilfeller kan arrangøren godta navneendring).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar