PØLSEFESTEN MÅ TÅLE FAVORITTSTEMPELET

Omsider er nærmer årets første vennecup seg. Da er selvfølgelig den offisielle gruppevurderingen påkrevd. Først ut er naturligvis gruppe A.

Oppsummert må det sies å være en gruppe som ser ut til å holde overraskende høyt nivå. På samtlige lag finner du gode futsalspillere som defintivt vil sette sitt preg på cupen. I andre cuper, spesielt i fjor, ville samtlige av disse lagene definitivt gått videre.

Over til vurderingen:

1) Pølsefesten
Regjerende mester, Pølsefesten, må tåle favorittstempelet i denne gruppa. Det er et Skodje-preget lag som stiller med blant andre Dag Indreeide, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie, Eivind Erstad, Christoffer Bårdsgjære og Tobias Sortehaug. Har en god keeper i Indreeide og matchvinnere i øvrige posisjoner også. Laget har mange futsalspillere og får derfor favorittstempelet.

2) Kjerna
Vi har foreløpig ikke fått tak i spillerlisten, men prøver oss likevel med et skikkelig outsidertips allerede. Det eneste vi vet er at det er Jørgen Drønnen som har meldt på laget. Sannsynligvis har han fått med seg en del brukbare spillere fra Emblem/Blindheim, og da slår vi like godt til og tipper laget som en god nummer to.

3) Ålesund Thugs
Med spillere som Eirik Høivik og Eirik Tomren er det enkelt å se at Ålesund Thugs innehar et høyt fotballmessig nivå. De fleste er store talenter i 16-18-årsalderen som vil lure mange motspillere på ræva. Spørsmålet er fysikken, tempoet og kynismen. Vi tror ikke den foreløpig er godt nok utviklet til å gå helt til topps.

4) Tika-Taka Futsalklubb
At vi tipper et lag som dette i bunnen av ei gruppe er egentlig ganske overraskende, men samtidig sier det at nivået i denne gruppa trolig blir meget høyt. Vi har ikke fått lagliste her heller, men laget består av en gjeng fra Ørskog med Stein Erik Barlindhaug i spissen. Har sannsynligvis med seg teknikere som Elias Langlo, Magnus Hoff Johansen & Co. Får de med seg de største talentene og de litt eldre fra Ørskog, kan dette bli et meget farlig lag. Men så lite som vi vet om disse tror vi fort at de kan bli jumbo i gruppen.

Helt til slutt understreker vi at vi bare har fått lagliste fra det ene laget; Pølsefesten. Derfor blir det egentlig litt vanskelig og håpløst å vurdere, men vi har jo likevel gjort det. Som arrangør tar vi litt kritikk for at vi ba om spillerliste så seint, men det ble gjort helt på tampen etter ønske fra enkelte deltakende lag. I framtiden skal vi finne en bedre løsning på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar