LETT MATCH FOR FAVORITTEN

Vi har kommet til cupens siste gruppevurdering. I denne gruppen tror vi at vi finner favoritten til å vinne hele turneringen.

1. FLIPPERDICKS
Etter å ha rotet vekk seieren mot Pølsefesten begge gangene i fjor, er vi sikre på at Flipperdicks er revansjelystne foran årets første vennecup. Flipperdicks er et av cupens mest tradisjonsrike lag, og har gjort det bra i flere lignende cuper. I år blir neppe noe unntak. Jan Erik Hellevik har til denne cupen fått med seg en rekke gode innespilere. Alle er toneangivende på enten Spjelkavik, Blindheim ellers MSIL- og har derfor nivået inne. Flere er også typiske innespillere, og den foreløpige troppen vi har fått oversendt gjør at vi ikke tør annet enn å tippe laget som turneringsvinnere.

Flipperdicks stiller sannsynligvis med blant andre disse: Adrian Hagerup, Aleksander Hagerup, Hallvard Westad, Jan Erik Hellevik, Marius Halvorsen og Ola Valås Skaare.

2. ONKEL SKRUE
Med lagnavnet Gutta fra Siffen hadde vi store forventninger til Nicolai Rud & Co. i fjor. Men gjengen fikk vel egentlig aldri ut potensialet vi kanskje hadde trodd. Nå har laget skiftet navn til Onkel Skrue - og mye av SIF-preget er borte. Hvordan vil det slå ut? Har med seg enkelte spillere vi ikke kjenner navn på, men har til gjengjeld 4-5 som vi vet er habile. Men nok til å gå helt til topps? I utgangspunktet tviler vi på det. I stedet ser vi på som en andreplass i gruppa og en semifinale som et naturlig mål for Onkel Skrue.

Onkel Skrue stiller sannsynligvis med blant andre disse: Nicolai Rud, Even Vestavik, Joakim Melingen, Henrik Moss, Jesper Bjerknes og Jonathan Jacobsen.

3. PATETICO MADRID
Ja, hva skal man si? Dette laget innrømmer vi glatt at vi ikke vet noe som helst om. Likevel tar vi likevel utfordringen og tipper laget på 3.plass. Jaja... Det vi vet er at Anders Hoff er den som har meldt på laget. Han er en av sjefene rundt oppstartingen av Aspøy, men vi kan vel ikke akkurat si at deres resultater virker veldig skremmende. Men inne er det maks fem spillere, inne kan man ta med seg hvem man vil - og inne er det laglederen som tar ut et lag. Vi tipper Anders Hoff får med seg et forholdsvis slagkraftig lag og tipper de stjeler 3.-plassen i gruppa.

Patetico Madrid stiller sannsynligvis med blant andre disse: Ikke meldt inn lag.

4) LERVA NUMNER ONE
Sorry, Særsten. Selv om du mener du er med på et brukbart lag, tror vi at dere blir for svake i dette selskap. Dette laget består stort sett av en gjeng fra Emblem-området, der blant andre Ole Særsten, Kjetil Henningsen og Vegard Lianes er med. Laget består av jevnt gode spillere, men er dette typiske innespillere? I ei gruppe med litt mer rutinerte og mer hardtspillende lag tror vi disse skal få slite med å komme seg videre. Dermed ender vi nok opp med å spå dem som jumbo.

Lerva Numner One stiller sannsnyligvis med blant andre disse:  Erik Rotevatn, Kjetil Henningsen, Vegard Lianes, Marius Storeide, Øyvind Lervåg, Hermann Berntsen og Ole Særsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar