SØNDAGENS DELTAKERE FØRST I KØEN

Deltakerne på søndagens cup skal belønnes. I første omgang prioriteres de når det kommer til å melde på lag til neste cup lørdag 10. desember.

I løpet av noen dager vil vennecup.com gå litt i dvale. Først rundt 10. november vil vi starte oppkjøring til neste vennecup, med reklame på Facebook og her på siden. Da åpner vi den virkelige påmeldingen til cupen den 10. desember.

Men før den tid vil vi belønne lagene som var med nå. Siden alle oppførte seg eksemplarisk med positiv oppførsel, og i tillegg hadde et høyt sportslig nivå, ønsker vi at disse lagene skal få sjansen til å melde seg på først. Det skjer på mail til skodjeil@hotmail.com. Fram til 10. november har man førsterett, før man åpner opp for alle mellom 10. november og 27. november. Siden vi allerede har fått et par forespørsler fra andre lag, regner vi med at det vil bli stor interesse rundt neste cup.

Siden Onkel Skrue kom på 2.plass denne gang, får de gratis deltakelse 10. desember. For resten koster deltakelsen 1000 kroner per lag.

9 kommentarer:

  1. Koffor gjer det så dyrt? Hadde fått med fleir lag om det va billigere..

    SvarSlett
  2. Er virkelig ca 100kr per pers dyrt?

    SvarSlett
  3. Hei!

    Bruker normalt sett å være forsiktig med å blande oss inn i diskusjoner her, men siden en del spør om dette kan vi komme med et svar en gang for alle :)

    Forstår naturligvis at enkelte stiller spørsmålet. 1000 kroner er den del penger, men samtidig er det som regel delt på 7-10 stk. Det betyr at man sjeldent betaler mer enn rundt 100-120 kroner per pers.

    I den ideelle verden skulle alt vært gratis. Slik er det ikke. Rundt om på Sunnmøre betaler folk i dyre dommer for å slippe til i haller. Kapasiteten er sprengt overalt. Her får man imidlertid tilbringe en hel dag under topp fasiliteter i Gomerhuset med minimum 42 minutter spilletid (som regel mer!)

    Dessuten er målet at folk skal ha det sosialt og artig utenom kampene. Med andre ord kan det umulig være dyrt å betale rundt 120 kroner per pers for å ha det moro i mange timer? Folk betaler jo mer bare for å spille bowling, se en film eller gjøre andre ting i noen få timer en fredagskveld.

    Samtidig er det ikke gratis å arrangere en turnering heller. Spesielt ikke om man ser på dugnadstimer. I forkant går det med en rekke timer for å få inn påmeldinger, fikse nye lag og organisere alt mulig. Dessuten har vi et bredt tilbud her på www.vennecup.com, som tar mye tid. Men det gjør vi fordi vi har lyst og fordi vi mener det løfter produktet.

    Det er alt utenom turneringen. Så har du selve turneringsdagene, der vi til enhver tid stiller med minimum ti vakter. Bare under turneringen er det altså 100 arbeidstimer. Du kan si at vi har det kjekt undervegs, men likevel står det enhver tid folk som dommere og i kiosken.

    At vi bruker 130 - 140 arbeidstimer på en slik cup er vi ikke i tvil om. Får du inn 12.000 kroner i påmelding, er det da snakk om ei snittlønn på rundt 90 kroner per pers.

    Vi arrangerer dette fordi det er artig, og håper dere også synes det. Samtidig synes vi det er hyggelig - og faktisk på sin plass - at vi tjener noen kroner når vi faktisk arrangerer cupen.

    Dessuten går alt av inntekter til et positivt tiltak; Et idrettslag!

    Håper dette svaret gjorde det slik at det er lettere å forstå deltakeravgiften. Nå har vi forklart det en gang for alle, og da håper vi selvsagt at folk skal kunne koste på seg en hundrings for en dag med morsomheter på Skodje.

    SvarSlett
  4. Kan gjerne ha litt dyrere kontigent og bruke pengene på skikkelige dommere.
    Å ha dommere som selv deltar i sluttspillet blir rett å slett veldig dumt. En spiller som i de ene øyeblikket er i voldsomme dueller gir og mottar albuer skal i det neste øyeblikket dømme det samme laget. Det viste seg å ikke være helt heldig. Enten må en leie inn eksterne dommere, eller må de som dømmer ikke delta selv. Men cupen var veldig bra ellers

    SvarSlett
  5. Ekje vits at et par sutrelag skal ødelegge for mange andre. Når resten klare å oppføre sej og ta det for ei venneturnering med et smil så ekje det vits å bruke masse penga på dommera. Øke en kontigenten meir kan det begynne å bli problemfyllt!

    Mas på dommera vil det uansett bli om en leie inn folk, ekje stort bedre enkelte av dei han he ute heller. Så dommergreia e no det minste problemet. jevna sej uansett stort sett ut.

    Det en kunne vært bedre på va heller å oppdatere toppscorerlistee og resultat på PC i hallen, mange som e interessert i det. så kunne en hatt litt konkurransa undervegs, f.eks skyte fra midten og bakover sånn dei gjer på enkelte andre cupa!

    SvarSlett
  6. Det er korrekt men da må det hvertfall forventes at dommerene har en "fair play" holdning på bana også. Det ville ikke kostet mye å leie inn en dommer til kvartfinalene og utover. Dere har jo noen dommere i klubben også? Det er vanskelig å holde seg nøytral når en dømmer sine kompiser

    SvarSlett
  7. ja, det kan no kanskje være sant. dommera he dei heilt sikkert. Men det med nøytral og sånn e berre tull. Ingen som dømme for å være unøytral på nåkke sånn, isåfall kvalifisera det til årets latterlig-pris.

    SvarSlett
  8. Hadde nok ikke skadet med skikkelige dommere, men samtidig enig i at lag selv bør ta ansvar når noen faktisk tar på seg å arrangere slike cuper.. Er jo litt merkelig at kampane det var best stemning etter var fra semifinalen og ut cupen!! Selv om man kjempet og kriget var det jo god stemning hele vegen blant disse, men noen lag som laget litt trøbbel undervegs (som alltid de samme lagene). Så om man må ut og hente dommere for mange tusenlapper kan jo kanskje det være litt unødvendig?

    SvarSlett
  9. Herregud, om folk ikkje har verre ting å klage på kan dei like så godt halde swg heime. Bortsett frå det vanlege var det vel ingen klsging denne golng?

    SvarSlett