VI ER TILBAKE RUNDT 10. NOVEMBER

2011/2012-sesongens første utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje er unnagjort. Nå tar vi ei lita pause, lader batteriene og ser etter hvert fram mot 10. desember.
Rundt 10. november starter vi oppkjøringen mot neste cup. Da oppretter vi en Facebook-event og starter oppkjøringen her på vennecup.com. Når turneringen nærmer seg skal vi selvsagt kjøre opp intensiteten her på denne hjemmesiden.

Inntil 10. november har lagene som var med denne gang førsterett til å melde seg på. Det skjer på mail til skodjeil@hotmail.com. Fra 10. november til 27. november åpner vi opp for alle lag. Vi tror og håper interessen er såpass stor at 16 lag ikke blir noe problem.

Mens vi tar ei pause fra de sosiale mediene skal vi selvsagt planlegge videre for at cupen hele tiden skal ta nye steg. Vi er derfor åpne for tilbakemeldinger, enten i kommentarfeltet eller på Facebook. Allerede har vi lagt merke til at folk vil ha vasket gulvet, ha mer oppdaterte toppscorerlister og ha utenforstående dommere.

Vi setter pris på tilbakemeldingene, og lover å ta de på alvor. Samtidig er vi helt klare på at dette skal være en vennecup, der det meste blir gjort på dugnadsånd. Det ville ha vært noe annet om det var med mer enn 20 lag, men det kommer aldri til å skje på vennecupen. Det skal være en endagsturnering. Det legger opp til at alle deltakende lag må ta i et tak med positiv innstilling, noe vi tror er litt av suksessen til cupen.

Men til tross for at det er et dugnadskonsept, skal vi hele tiden gjøre det vi kan for at arrangementet blir så vellykket som mulig. Derfor skal vi fram mot neste cup for å se hva vi kan gjøre bedre. Dommere er et prioritert tema, selv om det neppe blir aktuelt å hente inn dommere fra hele Sunnmøre.

Nå tar vi oss en pause på et par uker. Så håper vi lesere, deltakere og øvrige interesserte er tilbake når vi starter oppkjøringen mot cup nummer to rundt den 10. november. Velkommen skal dere i alle fall være.

4 kommentarer:

  1. Flipperdicks er klar til å forsvare tittelen!!

    SvarSlett
  2. Da bør de håpe på like mye flaks som denne gang. Onkel Skrue var egentlig det beste laget. Har de med seg alle de hadde nå skal det mye til for at de ikke vinner.

    SvarSlett
  3. Ryktene om at FK Giske vil stille til neste vennecup har for alvor begynt å svirre.. Etter samtaler mellom deler av "Onkel Skrue" og "FK Giske" i de sene nattetimer på et av Ålesund's utesteder ligger det ann til å bli et sinnsykt oppgjør mellom de lagene om det møtes før en eventuell finale..

    SvarSlett
  4. Må satse på å møte hverandre i gruppespillet da i såfall. I finalen blir det iallefall ikke!! :)

    SvarSlett