KEEPERLAGET ERSTATTER KJERNA

Dessverre fikk vi inn et avbud fredag kveld. Dermed måtte vi ut på bygda for å finne et nytt lag fredag kveld. Og det ble litt av et lag!

De rutinerte ringrevene Jostein Valde og Ørjan Haram drar lasset på dette laget. Med seg får de litt mindre rutinerte Osvald Giske, Ole Willumsen og Jonas Tennøy. Krydderet på laget blir etter hvert folk som Eirik Torset, Espen Skarbø og Joakim Erstad. Laget går inn i gruppe A, som en direkte erstatter for laget som kalte seg for "Kjerna". Her ser vi at laget allerede har fått med seg tre Skodje-keepere. I tillegg går det rykter om at Are Kvalsvik har tenkt å vise seg i Gomerhuset, derav navnet også.

Dette Skodje-baserte laget stiller nok med motivasjonen på topp, i alle fall slik tilbakemeldingene var fredag kveld. Om det er et lag som kan nå helt til topps skal vi ikke skryte på dem, men at det er et lag som kan stå for mye sprell er det liten tvil om. Vi takker de i alle fall hjertelig for at de kunne stille på kort varsel.

Samtidig retter vi en viss skuffelse overfor lag som melder seg av, spesielt helt i siste liten. Melder man seg på noe, må man klare å holde det. I alle fall når det bare er fem spillere som kreves. Spesielt dumt blir det ettersom det går utover andre lag. Nå klarte vi riktignok å fylle opp med et lag sent i kveld, men i framtiden ser vi nok at vi må ta forhåndsbetalt for å forsikre oss om at alle møter opp. Det fører til ekstraarbeid både for arrangør og deltakende lag, men for å sikre et best mulig sportslig tilbud er det nok verdt det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar