EN MEGET SPENNENDE GRUPPE

Vi er en dag nærmere søndagens vennecup. Det betyr nok en gruppevurdering. Denne gang er det gruppe B som skal vurderes. Her kan vi love flere meget spennende kamper!


1) Brødrene Sletting-Tennis

I løpet av kort tid har Marius Rogne skrapet sammen et lag som fort kan hevde seg helt inn mot finalen. Vi tviler på at det blir seier, men tipper likeve spillere som Henrik Hansen, Kristoffer Sætrenes og Frederik Sletting Johnsen skal bite godt far seg på parketten. Samtlige spillere er talenter i hver sine klubber, og spiller på juniornivå eller seniornivå i enten Brattvåg eller Hødd. Det må da sies å være brukbart. Vi mener det i alle fall er nok til å kunne vinne denne gruppen.

Laget består sannsynligvis av følgende spillere: Henrik Hansen, Ole Andre Ringstad, Kristoffer Sætrenes, Thomas Eriksen Aarsund, Ulrik Havnsund, Eirik Æsøy, Frederik Sletting Johnsen, Marius João Fylling Rogne og trolig også Torbjørn Grytten.

2) Kanishis Super Duper Lag
Her har vi turneringens store usikkerhetsmoment. Har Tony Ellingsen fått med seg et storlag - eller har han bare med seg tre-fire gode? Med Tommy Kanishi i spissen er i alle fall stemningen satt. Han kan herje med de fleste inne. Så spørs det hvem Tony har fått med seg. Er det kvalitet over hele linja, er det bare fire-fem teknikere eller er det noe helt annet? Om han har skutt gullfuglen kan dette laget gå til topps, men samtidig kan det ha en svakhet i at det er mange som skal gjøre ting selv. På grunn av usikkerheten tør vi ikke annet enn å tippe laget på en 2.-plass i gruppa.

Laget består sannsynligvis av følgende spillere: Vi har ikke fått tak i det enda.

3) Team Valder
Jasså, her putter vi altså et lag som kjørte over 23 andre lag i en nattcup sist helg på 3.plass i gruppa. Ikke logisk, tenker kanskje du. Vi er delvis enig, men mener samtidig at nivået sportslig sett vil være mye høyere på vår cup. Samtidig er vi spent på om nivået på Valder-gjengen faktisk er så stort som de viste sist. Presterte de kanskje over evne? Uansett - samtlige spillere inneholder et meget høyt sportslig nivå. Stort sett alle spiller på minst 4. div. nivå ute, og har bra derfor et bra nivå. Spesielt Erlend Skjong bør dere se opp for. Svakheten er at dette er et ungt og forholdsvis urutinert lag. Vi tippper også de vil sleppe inn litt for mange mål. Derfor går vi for en 3.-plass. Men merk; Går dette laget videre, kan det likevel nå svært langt.

Laget består sannsynligvis av følgende spillere: Adrubita Klauset, Fernando Klauset, Emil Emerson, Erlend S. Skjong, Jonas Måseide, Tobias Blindheim, Johannes Lovund og Torgeir Olsen

4) Shells Angels

Wow, tenker nok Sigve Ferstad, som neppe hadde sett for seg å bli tippet på sisteplass i gruppa. Men vi gjentar det igjen; kvaliteten på de to første gruppene i årets vennecup ser ut til å holde et jevnt, høyt nivå. I gruppe B tror vi faktisk det er Shells Angels som innehar det laveste nivået av disse. Har en av turneringens beste keepere i Brede Waag, men har også med folk som ikke akkurat har spilt for mye fotball de siste årene. Er et forholdsvis urutinert lag, og mangler kanskje den lille kynismen og galskapen man må ha inne. Det er med andre ord med tungt hjerte vi må spå at dere ryker ut av årets første cup før det virkelig drar seg til. Men vi føler oss brennsikker på at dere likevel kommer til å få det artig! Samtidig betyr exiten flere gode bilder mot slutten av cupen. Vinn-vinn for alle parter, med andre ord.

Laget består sannsynligvis av følgende spillere: Brede Waag, Kristian Fylling, Emil Slettedal, Andreas Longva, Ingve Stokkereit, Sigve Ferstad, Marton Leine og Sondre Leine

14 kommentarer:

  1. team Valder va jysla go dei tre siste kampane i nattcupen! so he trua på dei

    SvarSlett
  2. Team Valder kommer til å gjøre det bra <3
    3.

    SvarSlett
  3. Hører rykter om att kjempe spilleren "Mikal Dyb" ikke er til stede. Kan noen bekrefte dette utsagnet?

    SvarSlett
  4. Når Team Valder slo 24 lag i nattcupen, blir det heil feil å sei at dei ikkje skal kunne slå 12 lag på Skodje. Sjøl om kanskje snittet e bedre på Skodje vil det alltid være ganske mange gode lag når det e dobbelt så mange som egentlig e med!:)

    SvarSlett
  5. Heia Team Valder! :D <3

    SvarSlett
  6. E Team Valder et fast lag??

    SvarSlett
  7. Team Valder? Aldri hørt om.

    SvarSlett
  8. TEAM VALDER FOR FAEN!

    SvarSlett