DEN KOMPLETTE GRUPPEN

Solariumsbrune bygutter mot staute bønder fra Hareid. Fjortiser fra Skodje og Ålesund. Kjendismanager FloArne: Gruppe C har alle ingredienser til å kunne bli severdige saker.


SEKS KJAPPE OM GRUPPE C:
SE OPP FOR. Christer «Bromle» Mork, TTF. Tanksenter fra bygda: her skal forsvarerne få kjørt seg mot muskler og pågangsmot.

TOPPSCOREREN.
Hallvard Westad, Flipperdicks. En av de virkelige storscorerne i vennecupen. Men er han i kampform? Vi tror Westad er i så dårlig kampform at han «fisker» enda mer enn vanlig – derfor mange kontringsmål for kontringsgode Flippers.

TALENTET.  Sondre Beite, Grandiosabambarca. Den spinkle rødluggen har etter hvert fått god rutine i vennecupen og blitt bedre og bedre – nærmer seg stjernelaget? 

KEEPEREN. Marius Halvoren, Flippersdicks. Meget god innekeeper som kan framstå som en liten gærning utpå der.

OVERRASKELSEN. Los Blancos. Flott lagnavn med mange unge spillere – kan de overraske?

SKUFFELSEN. Arne Per Andersen. FloArne kan kanskje synge og spille – men som manager, denne gang for TTF, er han meget begrenset. Han leder sine tropper til en tidlig exit og tredjeplass i gruppa - dessverre.

SLIK ENDER GRUPPE A:

1) FLIPPERDICKS
Kommer alltid langt – sist gang tok de seg helt til finalen der de riktignok ble slaktet av Giske. Stiller samspilt, kynisk og sterkt også denne gangen, men er uten Hagerup-brødrene ikke noen storfavoritt til å vinne turneringa – men denne gruppa vinner de greit, selv om vi er veldig spente på den fysiske formen til Hallvard
Westad, som er den som skal lage måla. Bakover på banen er dette blant de sterkeste laga med en av turneringens beste målvakter i Halvorsen, i tillegg til lynkjappe Ringstad. 




FORELØPIG SPILLERSTALL: Jan Erik Hellevik, Ole Ringstad, Marius Halvorsen, Stian Hellevik og Hallvard Westad.

2) GRANDIOSASAMBARCA
Kom helt til semifinalen sist, i en turnering der de hadde alle tenkelige marginer på sin side: meget sent mål mot Pølsefesten sendte de til kvarten, der de ble «rævkjørt» av FK Sula som ikke maktet å få ballen i mål – og når de klarte det annullerte dommeren… likevel har de, til tross for sin unge stall, opparbeidet seg
rutine og vet etter hvert hva som skal til for å gjøre det skarpt. Er igjen avhengige av marginer og at Sondre Beite leverer varene – vi tror det holder til en andreplass i gruppa – så vidt.

FORELØPIG SPILLERSTALL: Ole Willumsen, Lars Even Beite, Sondre Beite, Eirik Høivik, Niklas Rekdal, Håkon Opsal, Marius Fylling, Sigmund Mestad, Petter Leon Valde og Andreas Beite.

3) TTF
Manager Arne Per Andersen satser på nytt. Denne gang med et lag bestående av Hareid-spillere som var med å vinne sponsorcupen til Hødd tidligere i høst. Men da var det større mål og kunstgressunderlag – nå er det parkett og futsal det gjelder. Likevel kan dette laget bite bra fra seg, og i «Bromle» har de en diger brumlebasse som virkelig kan ta for seg foran kassa – men får han dreis på futsalballen? Ellers består dette laget av små og tekniske spillere – og en velvoksen manager i Arne Per. Vi tror de skal få slite med å ta seg videre fra denne grupp, selv om Keeevin Hestholm ser ut til å være en publikumsyndling.

FORELØPIG SPILLERSTALL: Christer Mork, Keeevin Hestholm, Antoni Gardshol, Torgeir Halsen, Stian Bellen og Einar Trovåg.

4) LOS BLANCOS
Ungguttene fra Ålesund blir denne gruppas soleklare outsider. Her er mange med balltalent og ungdommelig iver – rett og slett mange flotte talenter. Vi tror likevel det blir for ungt, spinkelt og uerfarent i dette selskapet – og levner Los Blancos få muligheter til avansement. Men: stenger den meget gode keeperen Robert Ekroll buret, noe han er kapabel til, ser vi ikke bort i fra at de kan skape vansker for mange – men vi tror det blir med 3 x 14 minutter i denne omgang. 



FORELØPIG SPILLERSTALL:
Robert Ekroll, Martin Strandkleiv, Martin Syversen, Thomas Hamnes, Kristian Engelstad og Mathias Dyb.

KONKLUSJONEN:
Her blir det Flipperdiscks mot røkla, i det som ikke er blant de sterkeste gruppene. Flippers er kjempefavoritter, mens det er mer åpent om hvem som blir det andre laget som tar seg videre. Vi er ganske sikre på at Los Blancos ender sist – så vil marginer avgjøre om TTF eller ungguttene fra Skodje karrer seg til kvartfinalen som lag nummer to. Vi tror imidlertid at rutinen Skodje-ungguttene har opparbeidet seg vil slå positivt ut – og at FloArnes menn kan blåse en lang mars i avansement fra gruppa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar