DISSE VANT RUNDENS FAIR PLAY-PRISER

Ved hver turnering deler vennecupen ut to fair play-priser. Her er rundens vinnere.

Den første går faktisk til en sentral aktør i vennecup-sammenheng. I kampen mot Viasat4 gikk Pølsefestens Eirik Hjelvik i bakken etter en duell med keeper. Dommeren trodde Hjelvik ble felt og tildelte straffespark.

I stedet for å prøve å score, valgte Hjelvik å si at det egentlig var han som var sist inn i duellen og taklet keeper. Selv om begge lag trengte seieren - og stillingen var 1-1 - valgte Hjelvik å trille ballen inn til keeper til applaus fra publikum.

Slik ærlighet er etter vennecupens prinsipper, og for dette tildeles Hjelvik en Sparebanken Møre-genser og to fotballer i premie.

Også den andre prisen går denne gang til en i arrangørklubben.

Siden vi legger opp til et konsept der arrangørene skal kunne spille også, er vi avhengig av folk "utenfra" som hjelper til.

Vi kunne nevnt en rekke navn, men velger denne gang å trekke fram Jonas Berg Tennøy som hjalp til med både livescore, speakertjeneste og holdt kontroll på andre ting i går. Jonas er engasjert i Skodje IL, men har ikke spilt på A-laget til Skodje på flere år og vi kunne derfor ikke krevd at han skulle bidra i går.

Vi takker Jonas for innsatsen ved å tildele han en av gårsdagens Fair Play-priser. Premien er en Sparebanken Møre-genser og to fotballer i premie.

Ved sesongslutt vil vi kåre årets Fair Play-lag. Disse får en flott premiepakke fra Sparebanken Møre.

1 kommentar:

  1. To verdige vinnarar og E.N.H. har vel retta opp igjen litt av utv.flausa i Futsal-KM :)

    SvarSlett