CRUISER MOT SAMMENLAGTSEIEREN

Pølsefesten utlignet rett før slutt,  men sviktet da det gjaldt i straffesparkkonkurransen. Dermed tok FK Giske sin andre seier på rad og cruiser dermed mot årets sammenlagtseier.

Etter to seierer på rad har FK Giske samlet 80 poeng. Dermed ligger de meget godt an til å vinne et gavekort på 3000 kroner som en strålende avslutning på sesongen hos restauranten Egon i Ålesund.

Ikke nok med det: Giske kom samtidig opp på lik totalsum som Onkel Skrue og ligger nå likt i det store sammendraget for hele Vennecup-historien. Begge tabellene finner dere ved å trykke dere inn HER.

I finalen i går sendte storscorer Kenneth Kjevik vertene oppskriftsmessig i ledelsen, men Eirik Hjelvik utlignet minutter senere. Giske kjørte spillet i det mesteparten av finalen, og de fleste trodde nok det ble avgjort da Kjevik satte inn sitt andre to minutter før slutt. Men bare et lite minutt senere sørget Vegard Hjelvik for at kampen gikk til straffesparkkonkurranse.

Pølsefesten bommet på sine to første, mens Giske satte to av sine tre første. Dermed var det bare å gratulere Giske med seieren. Giske-gjengen fikk dermed revansje fra gruppespillskampen da Pølsefesten vant 2-1. Pølsefesten var det eneste laget som var ubeseiret etter full tid i går, men at det totalt sett var Giske som imponerte mest var det liten tvil om.

I bronsefinalen var det Stordal-laget Dunder Mifflin FC som møtte Kanishis. Nykjenningen Dunder Mifflin imponerte i Gomerhuset som et samspilt og godt lag i går. Kanishis hadde nok et større håp om å vinne hele turneringa, og da den drømmen glapp i semifinalen forsvant nok litt av motivasjonen før semifinalen.

Det var jevnt de første fem-seks minuttene, men etter at Dunder Mifflin fikk 1-0 sa man takk og farvel til Kanishis & Co. Til slutt endte det hele 6-0 og dermed ble det en pangdebut (var vel med første gangen) for Dunder Mifflin-gjengen.

Se ellers referat fra satmlige kamper ved å trykke deg inn HER.

Ellers tør vi å påstå at det meste gikk smertefritt i går. Riktignok var vi litt forsinket, men som vi har sagt før må man nesten regne med det. Vi hadde denne gang tre profesjonelle dommere, flere fotografer og en videomann i sving. Forhåpentlig bidrar det til å øke nivået enda ytterligere på totalkonseptet.

Ellers var stemningen god både blant deltakere, publikummere og øvrige frivillige. Takk til alle som bidro til å gjøre det til en artig og sosial dag. Flere saker kommer på vennecup.com utover kvelden.