FESTEN OVERTAS AV FAVORITTENE

Etter en skrekkelig turnering sist er Pølsefesten ute etter hevn. Men spesielt enkelt blir det ikke. Det vil turneringsfavoritt Giske og revansjesugne Underdogs sørge for. Vi har sett nærmere på gruppe D. 

SEKS KJAPPE OM GRUPPE D:
SE OPP FOR. Jonathan Jacobsen, Giske. Vakker både i Adams drakt og i Giskes hvite fotballdrakt. En av turneringens beste og peneste spillere.

TOPPSCOREREN. Kenneth Kjevik, Giske. Leder toppscorerlista sammenlagt og banker inn flere denne gangen.

TALENTET. Henning Arnestad, Visasat4. Har fått mye skryt av sine kompiser. Det gjør oss spente.

KEEPEREN. Jonas Mathiesen, Underdogs. «Frank med tissen», sang VIF-klanen om hans far, Frank. Jonas er foreløpig ikke på samme nivå, men har stake nok til å være en meget god keeper på dette nivået.

OVERRASKELSEN. Mathias Kringstad, Giske. Sist turnering hadde vinnerlaget Giske med seg en god keeper. Denne gang satser de på at en linjemann skal holde mål.

SKUFFELSEN. Pølsefesten. Vi tror det ender med gru også denne gangen og at Pølsefesten ryker ut med en seier og to klare tap.

SLIK ENDER GRUPPE D:

1) FK GISKE
Her finner vi turneringas største favoritt. Klasse i alle ledd, og med Steffen Oknes Elde som ruvende skikkelse på parketten. Kyniske bakover og giftige framover, fysisk sterke og passe grisete om det må til. Vi tror dette Giske-laget tar sin andre strake seier – etter våre beregninger møter de Grandisene fra Skodje i kvarten og Skrue i semien – og det blir en grei vei til nok en triumf for hvittrøyene fra Giske. Og lagets grunnlegger Mathias Kringstad får endelig sin første seier med sitt kjære lag. 


FORELØPIG SPILLERSTALL: Steffen Oksnes Elde, Anders Molnes, Kenneth Kjevik, Frode Følsvik, Mathias Kringstad, Isak Husøy og Jonathan Jacobsen.
 

2) UNDERDOGS
Dette er også et meget godt lag med spillere fra Rollon, og faktisk et lag som med marginene med seg kan nå finalen. De andre gangene Underdogs har vært med har de havnet i «umulige» grupper og røket ut med små marginer – denne gangen tar de seg greit videre som gruppetoer. Teknisk briljante Suren Jerad - som har erfaring fra toppserien i futsal - er ny på laget denne gangen, og sammen med spillere som Daniel Gjerde, Kenneth Diallo og kraftpluggen Frank Karlberg, er dette et lag vi forventer mye av: ikke minst temperatur…


FORELØPIG SPILLERSTALL: Erik Farstad, Frank Karlberg, Kjell Pedersen, Daniel Gjerde, Jonas Mathiesen, Kenneth Diallo, Christer Austad og Suren Jerad.


3) PØLSEFESTEN
«Hjelviks Pølsefest er over…halve laget har blitt feite». Det er verselinjer fra FK Sula sin sang. Og vi tror dessverre for arrangørgjengen at deres eget lag får så skinnet passer og ryker ut med dunder og bra i denne tøffe gruppa. Og må forlate parketten før moroa starter nok en gang. Laget er absolutt et habilt lag, ingen tvil om det, men motstanden blir rett og slett for tøff for Pølsefesten denne gang. 


FORELØPIG SPILLERSTALL: Dag Indreeide, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie, Tobias Sortehaug, Christoffer Bårdsgjære og Magnus Strømmen.

4) VIASAT 4
Er dette laget det store nesten-laget? Vi føler det i alle fall sånn, og i ei såpass hard gruppe ser vi derfor ikke noe annet valg enn plassere Gravdehaug & Co. nederst. Riktignok sies det at laget har forsterket, og jo visst vet jo de mer hva de går til nå, men vi sitter med en følelse av at dette laget skal få kjørt seg mot et par av motstanderne. Langt ifra et lag som blir overkjørt, men vi tipper at det blir et par ettmålstap og dermed jumboplass i denne gangs dødens gruppe.



FORELØPIG SPILLERSTALL: Henning Arnestad, Jørgen Hovde, Haakon Sjøvik, Vegard Havnen, Christian Leikarnes, Amund Gule og Kim Øverås.

KONKLUSJONEN:  

FK Giske og Underdogs er to av de presumptivt sterkeste laga i hele turneringa, og i alle fall kan Giske gå hele veien nok en gang. Gruppa kompletteres av Pølsefesten som også er et OK lag – og sammen bidrar disse til at denne gruppa er turneringas sterkeste. Klar «dark horse» her blir Viasat 4: som nok må nøye seg med TV-kikking etter sine tre kamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar