HÅLANDS HØNER HAR TALT

Blekkspruten Paul hadde stor suksess da han i 2010 tippet utfallet av fotball-VM. Nå har Jostein Hålands høner tippet utfallet av vennecupen! SE BILDER!

Intet mindre enn seks verpehøner sprader rundt i Hålands hage – der har de sitt eget lille slott, men selvsagt store fritidsproblemer. Som høner flest. Tidligere har Hålands høner tippet utfallet av frisbeegolf-NM i 2012 og endte opp med å prikke inn to av de tre på pallen. 

Klarer hønene full pott denne gangen?

Litt hjelp…
Hønene som Håland disponerer er av vestlig opprinnelse, og selvsagt ikke like smarte som de arabiske. De er i gjennomsnitt tre år gamle – altså bare barna. De trenger derfor litt hjelp på veien. Derfor har vi rett og slett latt den grundige analysen til vennecupens redaksjon veie ganske tungt, og gav hønene valget mellom åtte gjenstander som symboliserer hvert sitt lag: FK Sula (lilla fotballsko), Flipperdicks (balltre eller kølle, om man vil), en stk Sunnmørspost (Pølsefesten, Hjelviks lag), FK Giske (en vannskål, havet), Underdogs (rød illeluktende lekeball, Rollon), en grå stein (Onkel Skrue, gjerrig), brunt blad (Myrulla, tørr myr) og til slutt ett
oppspist Kinderegg (Kanishis, Kanesh, tyrkisk by som er kjent for sine gode egg).

Kvartfinaletrekninga

Disse gjenstandene ble fraktet ned i hønsegården, lagt tilfeldig utover – så var det bare å vente... Den eller de gjenstandene hønene pirket borti først ble sett på som mest attraktive - altså vinnergjenstander. Og ble fortløpende radet opp som gruppevinnere – hvilket gav disse kvartfinalene.

Kvartfinale 1: Giske - Myrulla
Kvartfinale 2: Kanishis – FK Sula
Kvartfinale 3: Flipperdicks - Pølsefesten
Kvartfinale 4: Onkel Skrue – Underdogs

Semifinalene – og den store finalen
Om dette stemmer med det definerte kampoppsettet aner ikke hønene noe om – vi lar de derfor fortsette. Nå setter vi gjenstandene opp i mot hverandre slik de ble trukket – nå er det utvelgelse. Da ble det slik i semifinalene, bestemte hønene:

Semifinale 1: Giske - Kanishis
Semifinale 2: Flipperdicks - Underdogs

Så var det selve finalen – og vinneren her. Vann ble valgt foran Kinderegg i semifinalen – Giske til finalen! Så blir det spennende mellom kølla og den illeluktende, røde ballen – og her stikker faktisk tre av hønene av. 


Heldigvis kommer to av de tilbake og vi kan fortsette. Det blir den illeluktende ballen!  Finalen er derfor klar:
Vann møter illeluktende rød ball. Så er vi klare for finalen: her er det ingen tvil. Hønene er tørste og bryr seg ikke om ballen som lukter vondt, sev om det er mange Rollon-spillere her. Hønene har altså talt: Giske blir vinnere!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar