GRUPPA DER ALT KAN SKJE

Kan Kanishis ta enda et steg i vennecup-sirkuset,eller fortsetter de ned i en bølgedal i sine variable prestasjoner? Eller blir det den rutinerte gjengen fra Myrulla som overrasker denne gang? Vi har sett nærmere på gruppe A.

SEKS KJAPPE OM GRUPPE A:

SE OPP FOR. Simon Tomren var forrige turnerings beste spiller i følge juryen, og vil nok gjøre sitt for å slåss om den tittelen denne gangen også.

TOPPSCOREREN. Thomas Kirkebøe har teknikk og avslutterferdigheter til å bøtte inn mål. Spørsmålet er om han er egoistisk nok til å skyte ofte nok.

TALENTET. Guttespilleren Kjetil Tøsse har imponert utendørs, så gjenstår det å se om han følger opp i vennecup-sirkuset.

KEEPEREN.  Terje Kjølsøy. Er kapabel til å stenge buret fullstendig. God fotballforståelse også.

OVERRASKELSEN. Dunder Mifflin. Er bedre enn du tror. Møbelsnekkerne sender verftsarbeiderne ut.

SKUFFELSEN. Myrulla ryker ut på målforskjell


SLIK ENDER GRUPPE A:

1) KANISHIS
I årets første turnering ble det tap i semifinalen for Kanishis, men denne gangen har de nok ambisjoner om å ta seg enda lenger. Et jevnt og godt futsal-lag, men som tidligere har vært ustabile i prestasjonene. Humør-spillerne kan varte opp med de lekreste enkeltmannsprestasjoner i det ene øyeblikket, til kollektiv svikt og hodeløse balltap i det neste. Vi tror uansett at det holder til et greit avansement i en gruppe som allikevel kan by på utfordringer om de ikke har dagen.


FORELØPIG SPILLERSTALL: Tony Ellingsen, Frank Nakken, Simon Tomren, Nirut Mjøs, Jonas Rønning, Kristoffer Hildrestrand og Tommy Kanishi

2) DUNDER MIFFLIN
Dette laget er kanskje ukjent for mange, men de har faktisk deltatt i sirkuset tidligere. Et lag bestående av lettbente teknikere og gode futsalspillere fra Stordalen, som viste sine ferdigheter i KM forrige sesong, og som nok vil ha et ord med i laget når mesterskapet går av stabelen i januar. Spesielt Thomas Kirkebøe er en habil futsal-spiller, som kan skape trøbbel for de fleste motstandere på dette nivået. Det blir spennende å se hvor godt dette laget som imponerte i KM, kan gjøre det i vennecupen – hvor vi vil hevde at nivået er enda bedre.


FORELØPIG SPILLERSTALL:
Lars Håseth, Jørgen Tøsse, Kenneth Søvik, Thomas Kirkebøe, Sondre Nygård, Mats Inge Skorgenes, Kjetil Tøsse og Olav Rune Bratland.

3) MYRULLA
Trofaste travere som ofte går videre, men som får gjerne får problemer når det drar seg til. Det Norborg-baserte laget stiller som vanlig med brødrene Søviknes i spissen, og vil utvilsomt gi samtlige motstandere kamp til siste sekund. Dessverre tror vi at tempoet til de to første lagene blir for høyt, og at turneringen allerede er over før den virkelig har startet for denne gjengen. Spesielt siden dette Myrulla-laget ser litt svekket ut i forhold til tidligere versjoner.

FORELØPIG SPILLERSTALL:
Fredrik Løken, Elling Kalvø, Asgeir Kalvø, Kristian Søviknes, Kristoffer Søviknes, Daniel Wootton og Christian Sæter

4) MEAN MACHINE
Et ungt lag hovedsaklig bestående av juniorer fra Ålesundsområdet. Det betyr gjerne god teknikk og hurtige bein, som i utgangspunktet passer perfekt til futsal—konseptet, men spørsmålet er om det er tilstrekkelig til å avansere? Flere unge lag har tidligere kommet til kort pga manglende kynisme, trøkk og rutine – og det tror vi dessverre for denne gjengen, at vil skje igjen. Men: i denne gruppa er alt fullt mulig. Derfor gir vi egentlig alle lag forholdsvis gode sjanser.
FORELØPIG SPILLERSTALL: Terje Kjølsøy, Jonas Måseide, Eldin Deumic, Inge Godø, Peter Drabløs, Anders Longva og Andreas Olsen.

KONKLUSJONEN:
Ingen av de ypperste favorittene er med i denne gruppen, men den består allikevel av jevne og gode lag som på en god dag kan gi samtlige hard konkurranse. Gruppen er vidåpen og Kanishis kan like godt ende på sisteplass som å vinne, men med forrige turnerings beste spiller på laget tror vi prestasjonene vil stabiliseres noe og at det holder til avansement. Deretter må de øvrige lagene kjempe om hvert eneste poeng og her kan fort målforskjellen bli avgjørende for hvilket lag som følger Tomren og Kanishi til sluttspillet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar