DETTE BLIR SESONGENS ANDRE VINNER

Lørdag smeller det igjen. Som seg hør og bør prøver vennecup.com å kåre vinneren før det hele braker løs. Dette viser spåkula denne gang.

Med bakgrunn i gruppene vi har gått gjennom grundig denne uka, har vi allerede slått fast hvem som går videre og går til kvartfinalene. Vi må selvfølgelig ta det som et utgangspunkt når vi regner oss videre fra kvartfinalene.

SLIK ENDER KVARTFINALENE:

Kanishis - Onkel Skrue
Her får vi en godbit allerede. Dette blir et knalltøft oppgjør mellom to lag som helt sikkert har ambisjoner om å vinne turneringen. Siden Onkel Skrue er litt svekket - og Kanishis ser ut til å være litt forsterket - tror vi romsdalingene tar dette.

FK Sula - Dunder Mifflin FC

Sulaværingene har fått en del tøffe forfall i det siste, og stiller med en forholdsvis ny tropp. Dunder Mifflin er forholdsvis nye i vennecup-sammenheng. Likevel: Vi tror FK SUla har mest kynisme og tyngde til at de bikker det hele sin veg.

Flipperdicks - Underdogs
Flipperdicks stiller sjeldent med flere enn seks-sju spillere. Slik ser det ut til å gå igjen. Om Underdogs faktisk spiller seg videre til kvartfinalen, tyder det på at de har fått flyten og skjønt litt av futsal-konseptet. Dermed spår vi B her.

FK Giske - Grandiosabambarca
Dette skal i utgangspunktet være lett match. Giske består av noen av Sunnmøres beste spillere og bør kunne vinne over Skodje-juniorene med en del mål.

SLIK ENDER SEMIFINALENE:


Kanishis - Underdogs
Vi snakket om at kvartfinalen ble en godbit. Dette blir enda bedre. Igjen: Har Underdogs kommet seg så langt, så har de dagen. Samtidig tror vi at Kanishis har et høyere nivå. Får de med seg alle spillerne, og er noenlunde utvilt, tror vi de tar denne kampen også. Kanishis vinner, altså.

FK Sula - FK Giske
Når FK Sula har kommet seg hit, har de prestert over all forventning. For  Giske har det bare begynt. Stjernegalleriet tar dette forholdsvis enkelt.

SLIK ENDER BRONSEFINALEN:

Underdogs - FK Sula
Hvem har mest motivasjon i denne kampen? Kvalitetsmessig er kanskje Underdogs hakket bedre, men med en egen manager på sidelinja tror vi faktisk Jostein Håland leder FK Sula til tredjeplass og gratis pizza i premie.

SLIK ENDER FINALEN:

Kanishis - FK Giske

Kan Tommy Kanishi ta fram det store i finalen? Kanishis må nok stole på han, Simon Tomren eller Kristoffer Hildrestrand i finalen. Er Kanishis disiplinerte nok, kan de klare det. Vi tror ikke de er det. Vi tror kollektivet til FK Giske til slutt blir for sterk og at Kenneth Kjevik etter hvert punkterer kampen til nok en finaleseier for Giskes arme.

2 kommentarer:

  1. Ikke vits at noen andre møter opp egentlig da?

    SvarSlett
  2. Joda, vi lever under mottoet "Det viktigste er ikke å vinne".

    SvarSlett