DISSE LAGENE BLIR MED LØRDAG

Åtte dager gjenstår til vinterens siste utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje. Følgende lag deltar.


Lag 1) FK Giske
Årets sammenlagt-mester! Har vunnet allerede før siste turnering, men går likevel for storeslem og fire strake. Mangler etter sigende storscorer Kenneth Kjevik og keeper Mathias Kringstad, men bør absolutt kunne kjempe om seieren likevel.

Lag 2: FK Sula
Om det endte med tårer hjemme på Sula, vites ikke. Men Jostein Håland hadde samlet sammen sine aller beste spillere sist for å hente hjem bøtta. Han mislyktes - og nå sies det at han ikke får med sine antatt beste neste gang. Men: Håland i likhet med de fleste kjøpelag er ganske flink til å hente nye spillere, så kvaliteten burde være god nok til å skremme en del lag. Vi spår at laget ryker i kvartfinalen - igjen...

Lag tre: Israels venner
Denne bygjengen overrasket nok både seg selv og andre da de spilte seg fram til bronsefinalen i debuten sist. Men Eivind Norstrand & Co. består av mange gode, taktisk skolerte spillere og viste sist at de er et lag å regne med. Om laget forsterkes ytterligere litt til er vi trygge på at dette er et lag som kan utfordre nok en gang. Men favoritter? Nei, ikke direkte det.

Lag fire: Shells Angels
Forventningene til dette laget var skyhøye foran sist vennecup, da laget blant annet hadde forsterket med to ambisiøse spillere fra futsalserien i Bergen. Laget skulle plutselig spille attraktiv futsal, men i en tøff gruppe gikk det overhodet ikke sist. Vi tipper laget på papiret stiller litt svakere neste gang, men at kynismen og innsatsen er tilbake. Vi tipper laget har som ambisjon å komme seg til sluttspillet. Det kan gå på en god dag.

Lag fem: Wista Åtgaum
Denne Vestnes-gjengen skuffer i alle fall ikke når det gjelder å levere navn. Tidligere er de kjent som blant annet FC Gullkysten, Viasat4 og 2PL. Nå skifter de navn til Wista Åthgaum i håp om suksess. Og ja; vi tror faktisk laget kan ta ytterligere steg. Det virker som om laget har stilt sterkere og sterkere i det siste. Om laget unngår en umulig trekning, spår vi avansement. Men vi tror fort det er stopp i en kvartfinale.

Lag seks: Pølsefesten
Manglet mange av sine tradisjonelle spillere sist og hentet inn noen forsterkninger - trodde de. Det resulterte i kraftig bom og exit allerede fra gruppespillet. Er nok tilbake med et mer tradisjonelt lag denne gang. Kan på en god dag nå helt opp, men vi spår i førsteomgang at laget må nøye seg med en kvartfinale.

Lag sju: Tiki Taka Futsal
Selv om et lag med skremmende likt navn har deltatt tidligere, er dette faktisk et nytt lag i Vennecup-sammenheng. Laget er meldt på av den ivrige unggutten Ruben Hoddevik Knudsen fra Ålesund. Vi kjenner foreløpig litt lite til dette laget, men vi er overbevist om at engasjerte Ruben får med seg en gjeng lovende, up and coming-spillere som kanskje ikkje herjer parketten allerede nå, men som har mulighet til å hevde seg for alvor i Vennecup-sirkuset om en liten stund.

Lag åtte: Vika Fitness og Futsal
Dette laget er meldt på av Lipps store sønn, bartenderen Jon Markus Kvernberg (som var en sterk bidragsyter til at enkelte av Skodjes spillere ikke var i god nok form i fjor!!). Uansett, dette laget kommer inn som en direkte erstatter for Lokomotiv Blindheim. Kvernberg er visst flink til å trikse og mikse, og nå skal han visstnok ha skrapet sammen et lag han håper skal vinne hele greia. Helt ærlig, det tviler vi på. Laget bør nok nøye seg med å ha ambisjoner om å gå videre fra gruppespillet.

Lag ni: Kanishis
Manglet superkeeper Tony Ellingsen sist. Nå er ha visstnok tilbake, og da går Kanishis og Co. for gull og grønne skoger. Som vi alltid skriver: Dette laget har potensiale til alt. Det kan ryke ut i gruppespillet, men normalt sett tar de seg videre og når en semifinale. Vi spår det igjen.

Lag ti: Dunder Mifflin FC
Et lag som har vært med sporadisk tidligere, totalt to ganger. Består av spillere fra Stordal som tradisjonelt sett bruker å være gode i futsal. Knep tredjeplassen i årets 2. vennecup. Har nok ambisjoner om lignende denne gang også.

Lag elleve: Onkel Skrue
Selv om dette laget har en spiller som er fullstendig vaksinert fra å score mål, altså Even Vestavik, burde laget kunne ha muligheter til å gjøre det noenlunde den 23. februar. Onkel Skrue er en samspilt gjeng som tradisjonelt sett har gjort det bra, men som kanskje har skuffet noe i det siste. Men, og merk dette: Denne Vestavik skal trolig ikke være med 23. februar. Dermed er laget trolig kandidater til å kjempe om seieren igjen.

Lag tolv: Grandiosabambarca
Her er et lag mange undervurderer, for dette laget har faktisk gjort det veldig godt hittil i år. Toppet det hele sist da laget kom seg til finalen. Har et vanvittig pågangsmot og matchvinnere i begge ender. Vi blir ikke overrasket om laget kommer seg langt denne gangen også.

Lag 13: FC Namnam
Dette laget gjorde sin debut sist - og ble spådd som soleklar jumbo. Ble riktignok jumbo, men gjorde det til gjengjeld langt bedre enn forventet i det som definitivt var dødens gruppe. FC Namnam var ikke den kasteballen som mange så for seg at de skulle bli. Det gjør at vi er litt mer optimistiske på dette lagets vegner denne gang. Uavhengig av gruppe bør dette laget minst ha som ambisjon å komme seg videre fra gruppespillet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar