HER ER TURNERINGENS LAG

Vinterens siste utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje er gjennomført. Her får du se hvem som klarte å snike seg med på rundens lag i siste liten.

Vi går som vanlig rett på sak.

Keeper: Eirik Stenberg, FC Namnam.
En meget sterk bidragsyter til at overraskelseslaget FC Namnam gikk helt til bronsefinalen. Var god stort sett gjennom hele turneringa. Spesielt i semifinalen mot FK Giske var han enorm! Reddet absolutt alt og var et spennende bekjentskap.

Forsvarsspiller: Steffen Elde, FK Giske
Hva skal man si? Har virkelig overbevist på parketten etter nyttår. Er lagets viktigste spiller i lag med Kjevik. Når laget har vunnet fire av fire sier det sitt. Meget god.

Forsvarsspiller: Marius Fylling, Grandiosabambarca
Er kanskje en spiller litt få legger merke til. Konstentrerer seg mest om det defensive. Er virkelig en bauta der og bortimot umulig å få forbi. God lagspiller.

Angrepsspiller: Eivind Erstad, Grandiosabambarca.
Med på sin første inneturnering for året - og kommer tilbake med et brak. Blir turneringens toppscorer (11 mål) og flere av dem svært viktige. Jobber dessuten godt for laget.

Angrepsspiller: Jørgen Winjevoll, Dunder Mifflin FC
Ikke den som skriker høyest, men snakker godt med beina. Beveger seg smart, er god med og uten ball og scorer også fem mål.


1 kommentar: