HER ER LAGET SOM KAN OVERRASKE

I denne gruppa tror vi at vi finner et lag som plutselig kan nå meget langt. Du tipper neppe hvilket lag det er før du trykker deg inn på denne vurderingen av gruppe B.

SE OPP FOR. Dunder Mifflin FC. Knallsterkt parkettlag som attpå til er styrket inn mot denne turneringa. Kan faktisk med litt flaks gjøre det helt, helt store.

TOPPSCOREREN.
Vegard Hjelvik, Pølsefesten. Endelig er storebror Hjelvik på plass igjen. Da kan lillebror Hjelvik assistere og storebror levere.

TALENTET. Kjetil Tøsse, Dunder Mifflin FC. Slalåm eller fotball? God i begge deler - og nå kanskje best i fotball. En spennende spiller som nok får mye spilletid i 4. divisjon for Stordal i år.

KEEPEREN. Henrik Hansen, Vika FF. Har det meste en innekeeper bør ha. Er faktisk et viktig angrepsvåpen for dette laget.

OVERRASKELSEN. Marton Leine, Shells Angels. Gidder nok ikke gjøre en altfor stor defensiv innsats, men gi denne knallen ballen og han kan finne på noe merkelig lurt selv om han knapt har spilt fotball de siste årene.

SKUFFELSEN.  Eirik Hjelvik, Pølsefesten. En av de bedre breddefotballspillerne på Sunnmøre. Kunne garantert spilt i minst andredivisjon – ryktene skal ha det til at Hødd også har vært ute etter han.  Istedenfor råtner han på rot i Skodje og som Skuseths lakei Sunnmørsposten. I sistnevnte gjør han sitt aller, aller beste for å jage vinnere fra byen: først var det Rekdal – nå er det Barrantes som får føle Hjelviks pennestikk i siden. Korsfest! Korsfest!

VISSTE DU AT... Ikke alt stemmer i disse forhåndsomtalene? Og at det av og til er innleide tullebukker som leies inn til å skrive mye rart her? Redaksjonen ser det av en eller annen grunn nødvendig å påpeke i nettopp denne saken.


1) Dunder Mifflin

I utgangspunktet tror vi førsteplassen i denne gruppa står mellom disse stordalingene og Skodje-folka i Pølsefesten. Sist disse lagene møttes, vant Pølsefesten. Men da var laget i siget og gikk helt til finalen. Denne gang virker Pølsene litt svekket, mens stordalsgjengen virker svekket. Jørgen Winjevoll har vi tidligere slått fast er en god innespiller. Geir Marius Øie er en tøffing bakerst, og Thomas Kirkebøe er artisten framme. I det hele tatt virker det som om dette laget består av et langt jevnere og bedre lag enn tidligere. Vi tror dette laget overrasker og går ganske langt.


1) Pølsefesten
Har nok en gang havnet i en gruppe som de bør ta seg videre fra. Mens det i gruppe A er like lett å ta seg videre fra gruppa som det er for Lars Monsen å bestige Sukkertoppen,  er det i denne gruppa som å bestige Galdhøpiggen. Det bør liksom gå helt greit. Pølsefesten har det riktignok med å floppe og vekselvis levere i annenhver turnering. Flopp sist med innleide «stjerner» fra SIF - nå er Pølsefesten tilbake til røttene, borte er MUK-kjøttet og de mislykkede kjøpene- og da er dette faktisk et sterkt innelag som bør kunne ta seg videre og hevde seg mot slutten.

3) Vika Fitness og Futsal
Her kan vi få så mangt. Har med seg en kanongod keeper og flere gode utespillere - blant andre Ole Ringstad og Karl Peter Sjøholt. Men til tross for dette: Vi blir liksom ikke helt enige med oss selv om hvor gode disse vil være lørdag. Enkelte kan plutselig briljere, mens de i neste øyeblikk bare tuller rundt og skal gjøre alt selv. Skjønt: laget tror nok de er jækla gode til det. Blant annet sier stjernespiller Jostein Pareliussen at han nærmest skal leke seg med alle i Chippen-konkurransen. Vel, vi regner med at enkelte ler når dere ryker ut der. Og det tror vi skjer etter at laget har røket ut av gruppespillet.

4) Shells Angels
Sorry Sigve Ferstad, men etter at dere har kvittet dere med de to "fantastiske" signeringene i disse profesjonelle futsalspillerne fra sist turnering kan dere ikke være annet enn dumpekandidater. Selv med to så gode spillere røk det ut. Så hva kan være igjen? Ikke er den gode keeperen Brede Waag der heller, og det blir fort et stort minus. Men for all del: Dette laget er ikke et lag som noen som helst kan leke seg og vinne med mange mål mot. Dette blir jevnt - og det blir målfattige kamper. Vi tipper laget stikker kjepper i hjulene for minst ett lag, men tror ikke det holder til å ta seg videre fra denne forholdsvis tøffe gruppa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar